Νέα Υόρκη: Τέθηκε υπό έλεγχο μεγάλη φωτιά σε ουρανοξύστη

Νέα Υόρκη: Τέθηκε υπό έλεγχο μεγάλη φωτιά σε ουρανοξύστη

Δύο σοβαρά τραυματισμένοι νοσηλεύονται - Στο σημείο έχουν σπεύσει πάνω από 100 πυροσβέστες

Νέα Υόρκη: Τέθηκε υπό έλεγχο μεγάλη φωτιά σε ουρανοξύστη

Φωτιά ξέσπασε σε ουρανοξύστη της Νέας Υόρκης, με φλόγες και πυκνούς μαύρους καπνούς να είναι ορατοί, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα τέθηκε υπό έλεγχο από την πυροσβεστική υπηρεσία.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες έκαναν λόγο για εγκλωβισμένους στο κτίριο που βρίσκεται στο Δυτικό Μανχάταν στην 500 West και 43 Street, ενώ δύο σοβαρά τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Κλείσιμο

Φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο απεικονίζει τις φλόγες να ξεπηδούν από παράθυρα του 20ου ορόφου στο 35όροφο κτίριο, σε μία περιοχή όπου ένα μικρό τυπικό διαμέρισμα στοιχίζει πάνω από 1,5 εκατ. δολάρια.


Παράλληλα, στο Twitter αναρτήθηκε λήψη που πραγματοποίησε εγκλωβισμένος ένοικος του ουρανοξύστη, που βρίσκεται στον 26ο όροφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από δίκτυο ενημέρωσης για πρόκληση πυρκαγιών στη Νέα Υόρκη, πιθανολογείται ότι υπάρχουν 10-45 άνθρωποι εγκλωβισμένοι στις σκάλες του κτιρίου.

Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρει το ABC News στο σημείο έχουν σπεύσει περίπου 130 πυροσβέστες και πάνω από 30 πυροσβεστικά οχήματα, ενώ λέγεται πως ένας άνδρας βρίσκεται παγιδευμένος με το ανήλικο παιδί του σε έναν από τους ορόφους.

Οι τοπικές αρχές κάνουν έκκληση στους οδηγούς να αποφεύγουν τους δρόμους όπου βρίσκεται ο ουρανοξύστης.




Παράλληλα, όπως αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό ένας από τους ενοίκους, η πυρκαγιά ξέσπασε στον 20ο όροφο, ενώ όπως ενημερώνει αυτή τη στιγμή πυροσβέστες βρίσκονται στους διαδρόμους του 26ου ορόφου.

«Υπάρχει πυκνός καπνος στους διαδρόμους. Τα ασανσέρ δε δουλεύουν. Παραμένω στο μπαλκόνι με τη σύζυγο και το 2χρονο παιδί μου. Είμαστε καλά», γράφει στην ανάρτησή του ο Μίκι Ατουάλ.

 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης