Νέα Υόρκη: Σε μπελάδες πυροσβέστες που «έπαιξαν» με γυναίκες... «φωτιά»

Νέα Υόρκη: Σε μπελάδες πυροσβέστες που «έπαιξαν» με γυναίκες... «φωτιά»

Οι ανώτεροί τους δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι...

fire_ekso
Σε μπελάδες έχουν βρεθεί πυροσβέστες σε σταθμό της Νέας Υόρκης, οι οποίοι δέχθηκαν πρόσφατα να ποζάρουν (σε ξεχωριστές περιπτώσεις) με δυο «καυτά» ημίγυμνα μοντέλα του Instagram, παραβιάζοντας έτσι του κανόνες της υπηρεσίας τους για αναρτήσεις στα social media.

Σύμφωνα με τη New York Post, δυο γυναίκες «φωτιά» προσέγγισαν την προηγούμενη εβδομάδα τους άνδρες του σταθμού «Engine 8/Ladder 2» στο κέντρο του Μανχάταν και πόζαραν μαζί τους.

Η μία από αυτές, η Βέρα Σμιρνόβα, πόσταρε τις σέξι φωτογραφίες (που τη δείχνουν μεταξύ άλλων να ποζάρει στο πλευρό 4 ανδρών με μικροσκοπικό μπικίνι και φόντο ένα πυροσβεστικό όχημα) στον λογαριασμό της στο Instagram



«Καιγόμουν» γράφει η εντυπωσιακή καλλονή στη λεζάντα της ανάρτησής της, που περιλαμβάνει συνολικά πέντε φωτογραφίες. Σε κάποιες από αυτές, η νεαρή ποζάρει σκαρφαλωμένη στην πλάτη ενός από τους «γενναίους» της Νέας Υόρκης, φορώντας κράνος και επιδεικνύοντας τις εντυπωσιακές καμπύλες της.

fire
firee
fireee
Κλείσιμο



Οι ίδιοι πυροσβέστες, σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα, φωτογραφήθηκαν περίπου το ίδιο διάστημα και με την Αναστάσια Φιλντς, ένα ακόμη μοντέλο του Instagram που ειδικεύεται στις... ημίγυμνες φωτογραφίες σε δημόσιους χώρους.

Η Αναστάσια είχε προκαλέσει αντιδράσεις τον περασμένο Δεκέμβριο όταν πόζαρε με Νεοϋορκέζους αστυνομικούς επιδεικνύοντας τα οπίσθιά της.




Ο λογαριασμός της εξάλλου είναι γεμάτος με αναρτήσεις όπου η νεαρή κοπέλα επιδεικνύει περήφανα το καλοσχηματισμένο σημείο της ανατομίας της, αφηφώντας το κρύο ή τους περαστικούς που βρίσκονται γύρω της. Πάντως η κοπέλα δεν φαίνεται να έχει ανεβάσει στο Instagram τις επίμαχες φώτο με τους πυροσβέστες, παρότι πόζαρε μαζί τους, σύμφωνα πάντα με την NYP.

copss


Η προθυμία των Νεοϋορκέζων πυροσβεστών πάντως να ποζάρουν με τις φλογερές καλλονές μπορεί να τους βγει ξινή, αφού σύμφωνα με το δημοσίευμα οι ανώτεροί τους δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με τις προκλητικές φωτογραφίες. Οι εικόνες ουσιασικά παραβιάζουν τον κανονισμό της Πυροσβεστικής σχετικά με τα social media, που ορίζει ότι «τα μέλη δεν επιτρέπεται να ποζάρουν για φωτογραφίες και βίντεο εν ώρα εργασίας εκτός αν έχουν λάβει ειδική άδεια». Πηγής της εφημερίδας αποκάλυψαν ότι διεξάγεται έρευνα για τις φωτογραφίες και ότι πιθανόν να υπάρξουν κυρώσεις για τα άτομα που εμφανίζονται σε αυτές.


Ειδήσεις σήμερα: 

Η δισεκατομμυριούχος πρώην του Τζεφ Μπέζος, Μακένζι, ξαναπαντρεύτηκε με δάσκαλο

Παραιτήθηκε ο δήμαρχος του χωριού Κορλεόνε που εμβολιάστηκε πριν έρθει η σειρά του

Νέα Σμύρνη: Ο ξυλοδαρμός του πολίτη και οι αστυνομικοί που ξεπέρασαν τα όρια - Δείτε τα βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης