SNL: Ο «Τραμπ» τραγουδά θλιμμένος το Macho Man και ο «Μπάιντεν» του τη λέει σε στυλ... Ace Ventura!

SNL: Ο «Τραμπ» τραγουδά θλιμμένος το Macho Man και ο «Μπάιντεν» του τη λέει σε στυλ... Ace Ventura!

To SNL δεν έχασε την ευκαιρία να τρολάρει τον Αμερικανό πρόεδρο μετά  την ήττα του στις εκλογές

loserr
«Φυλαγμένη» την είχε στον Αμερικανό πρόεδρο η εκπομπή Saturday Night Live και οι συντελεστές της δεν αντιστάθηκαν στον πειρασμό να τρολάρουν για μία ακόμη φορά τον Ντόναλντ Τραμπ στην προχθεσινή εκπομπή, η οποία προβλήθηκε λίγη ώρα αφότου ανακοινώθηκε η νίκη του Τζο Μπάιντεν στις αμερικανικές εκλογές.

Στο εναρκτήριο σκετς της του SNL, ο Άλεκ Μπάλντουιν επέστρεψε στον ρόλο του Τραμπ, ενώ τους ρόλους του πολιτικού του αντιπάλου και της Καμάλα Χάρις υποδύθηκαν ο Τζιμ Κάρεϊ και η Μάγια Ρούντολφ αντίστοιχα. Στο ξεκαρδιστικό κλιπάκι, βλέπουμε τον «Μπάιντεν» και την «Χάρις» στην πρώτη τους ομιλία μετά τη νίκη τους να απολαμβάνουν τον θρίαμβό τους, ενώ ο «Τραμπ» συνεχίζει τον... «χαβά» του, επιμένοντας ότι έχει νικήσει με διαφορά.

Biden Victory Cold Open - SNL


Μάλιστα, για του λόγου το αληθές ο Αμερικανός πρόεδρος δείχνει έναν χάρτη με τις αμερικανικές πολιτείες κατακόκκινες (το χρώμα των Ρεπουμπλικανών), για να συνειδητοποιήσει στη συνέχεια ότι πρόκειται για διάγραμμα που δείχνει την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Προειδοποιώντας την Αμερική ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα και ότι θα τα πούνε... στα δικαστήρια, ο Μπάλντουιν-Τραμπ ερμηνεύει το τραγούδι «Macho Man» των Village People (που ο αληθινός Τραμπ χρησιμοποιούσε συχνά στις προεκλογικές του συγκεντρώσεις) με μελαγχολική φωνή στο πιάνο.

To σκετς κλείνει με τον Κάρεϊ-Μπάιντεν να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από την...ανωτερότητά του και να την λέει στον αντίπαλό του σε στυλ Ace Ventura αποκαλώντας τον «loser».

Είναι σίγουρα μια στιγμή που σίγουρα περίμενε καιρό το SNL, το οποίο εδώ και τέσσερα χρόνια ασκούσε σφοδρή κριτική στον Αμερικανό πρόεδρο μέσω της σάτιρας, με τον ίδιο να έχει χαρακτηρίσει την εκπομπή «προκατειλημμένη εναντίον του» και «καθόλου αστεία».

Κλείσιμο


Πάντως ο Άλεκ Μπόλντουιν, που τα τελευταία χρόνια έχει υποδυθεί τον Αμερικανό πρόεδρο σε δεκάδες κλιπ, δήλωσε πριν λίγα 24ωρα στο Twitter με αφορμή τη νίκη του Μπάιντεν, ότι «δεν έχει ξανανιώσει ποτέ τόσο χαρούμενος που θα χάσει μια δουλειά».

«Θα είναι παρήγορο να έχουμε επιτέλους έναν πρόεδρο που δεν τουιτάρει με τον διπλάσιο ρυθμό από τον δικό μου», προσθέτει ο πολιτικοποιημένος ηθοποιός, προσθέτοντας ότι θα χρειαστούν μια τεράστια ποσότητα από χαρτομάντηλα στο Μαρ-α-Λάγκο.



Ειδήσεις σήμερα: 

Οι τρεις άξονες του σχεδίου της ΕΛ.ΑΣ. για τους ελέγχους

Σκέψεις για δύο γύρους καταβολής των 800 ευρώ - Πότε θα καταβληθούν οι υπόλοιπες ενισχύσεις

Συγκινεί η διαφήμιση της Disney για τα φετινά Χριστούγεννα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης