ΗΠΑ: Η… μάχη των αντιπροέδρων ξεκίνησε από τα πλέξιγκλας

ΗΠΑ: Η… μάχη των αντιπροέδρων ξεκίνησε από τα πλέξιγκλας

«Εάν ο πόλεμος της κυβέρνησης Τραμπ για τις μάσκες έχει πλέον γίνει πόλεμος και για τις ασπίδες ασφαλείας, πλέον είναι ξεκάθαρο ότι η πολιτική του για τον κορωνοϊό έχει αποτύχει», είπε η εκπρόσωπος της αντιπροέδρου των Δημοκρατικών 

πλεξιγκλας
Ο Μάικ Πενς δεν θέλει ένα διαχωριστικό πλεξιγκλάς για την πλευρά του στη σκηνή κατά τη διάρκεια της συζήτησης με την Καμάλα Χάρις στην τηλεμαχία των αντιπροέδρων των ΗΠΑ την Τετάρτη, σύμφωνα με τους βοηθούς του.

Ο Μαρκ Σορτ, επικεφαλής του προσωπικού του Πενς, δήλωσε στην «Washington Post» ότι η ομάδα τους δεν βλέπει ως ιατρικά απαραίτητο το διαχωριστικό πλεξιγκλάς, δεδομένου ότι οι δυο αντιπρόεδροι θα απέχουν περισσότερο από 12 μέτρα. Ο Σορτ, ο οποίος ηγήθηκε των προετοιμασιών της συζήτησης του Πενς, δήλωσε ότι αν η Χάρις «το θέλει, είναι ευπρόσδεκτο να περιβάλλει τον εαυτό της με πλεξιγκλάς, αν αυτό την κάνει να νιώθει πιο άνετα».

Από την άλλη η Σαμπρίνα Σάιν, εκπρόσωπος της Χάρις, δήλωσε ότι η αντιπρόεδρος των Δημοκρατικών θα σεβαστεί τα μέτρα που προτείνει η Κλινική του Κλίβελαντ, η οποία συμβουλεύει την Επιτροπή Προεδρικών Συζητήσεων σχετικά με τις προφυλάξεις κατά της μόλυνσης από τον κορωνοϊό.

«Εάν ο πόλεμος της κυβέρνησης Τραμπ για τις μάσκες έχει πλέον γίνει πόλεμος και για τις ασπίδες ασφαλείας, πλέον είναι ξεκάθαρο ότι η πολιτική του για τον κορωνοϊό έχει αποτύχει», είπε η Σάιν.

Κλείσιμο
Το debate των αντιπροέδρων έπεται της χαοτικής και εκτός ελέγχου προεδρικής συζήτησης του Τραμπ και του Μπάιντεν την περασμένη εβδομάδα και πρόκειται να είναι ο μοναδικός αγώνας μεταξύ των υποψηφίων αντιπροέδρων.


Ειδήσεις σήμερα

Έρχεται δύσκολος χειμώνας: Η πτώση της θερμοκρασίας θα αυξήσει τη μεταδοτικότητα του κορωνοϊού

Κορωνοϊός - ΗΠΑ: Σε καραντίνα στρατιωτικοί επικεφαλής του Πενταγώνου

Συνελήφθη ο «Χουλκ» που βανδάλισε το αστέρι του Τραμπ (βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης