Έξι δραστηριότητες που θα σας χαλαρώσουν στο σπίτι

Έξι δραστηριότητες που θα σας χαλαρώσουν στο σπίτι

Μετά από μια κοπιαστική μέρα υποχρεώσεων, άγχους και υπερέντασης … ποιος έχει κουράγιο να εγκαταλείψει τη θαλπωρή και την ηρεμία του σπιτιού, έχοντας επιστρέψει από την δουλειά;

Έξι δραστηριότητες που θα σας χαλαρώσουν στο σπίτι
Δείτε παρακάτω πέντε ιδέες για δημιουργικές και διασκεδαστικές indoor δραστηριότητες που μπορείτε να πραγματοποιήσετε στο σπίτι, προκειμένου να σηκωθείτε από τον καναπέ και να αξιοποιήσετε ευχάριστα και εποικοδομητικά τον ελεύθερο χρόνο σας!

Ζωγραφική


Έχετε έφεση στις καλές τέχνες; Λατρεύετε τη ανάμιξη των χρωμάτων; Η ζωγραφική αποτελεί έναν εξαιρετικό τρόπο να χαλαρώσετε, να διοχετεύσετε την καταπιεσμένη σας καλλιτεχνική φύση, να εκφραστείτε, να δημιουργήσετε και να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας με τρόπο επωφελή για εσάς, αφού θα αποφορτιστείτε και θα και θα νιώσετε υπερήφανοι και δικαιωμένοι για τα καλλιτεχνικά σας επιτεύγματα και επιπλέον θα καμαρώνετε και θα φουσκώνετε σαν το παγώνι κάθε φορά που θα τα δείχνετε στους επισκέπτες, γνωστούς και φίλους/-ες σας.



DIY Ρούχα

Υπάρχει εκείνη η κατηγορία hobbies με τα οποία καταπιανόμαστε αποκλειστικά με στόχο να ψυχαγωγηθούμε, να χαλαρώσουμε και να αξιοποήσουμε και όχι να ...ροκανίσουμε ευχάριστα την ώρα μας. Υπάρχουν όμως και εκείνα τα hobbies που μπορούν να εξυπηρετήσουν πρακτικούς σκοπούς κάνοντας τη ζωή μας λίγο καλύτερη και μάλιστα χωρίς το ελάχιστο κόστος.

Ένα από αυτά είναι και η μεταποίηση και ανανέωση παλιών ρούχων, προσαρμοσμένα στις νέες τάσεις της μόδας. Αξιοποιήσετε το ύφασμά τους, το οποίο διατηρείται σε άριστη κατάσταση για να τα μετατρέψετε σε κομψοτεχνήματα υψηλής ραπτικής. Για το χόμπι αυτό θα χρειαστείτε, πρώτα απ’όλα δημιουργικότητα και πολύ πολύ φαντασία. Μήπως ονειρευόσασταν πάντα να γίνεται σχεδιαστής/-στρια μόδας; Ώρα να τεστάρετε το ταλέντο σας.

Θα χρειαστείτε ακόμα κάποια βασικά είδη ραπτικής π.χ. καλό ψαλίδι, βελόνες και κλωστές ενώ αν θέλετε να προχωρήσετε την «τέχνη» σας ένα βήμα παραπέρα, μία καλή ραπτομηχανή θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες.

Τέλος, αν δεν έχετε καθόλου γνώσεις ραπτικής, μην απογοητεύεστε. Στο You Tube θα βρείτε αμέτρητα videos μα αναλυτικές οδηγίες για το πώς θα μετατρέψετε π.χ. μία φούστα σε τσάντα, ένα ανδρικό πουκάμισο σε casual φόρεμα ή πώς να αναδείξετε, διακοσμώντας παλιά και ξεχασμένα στην τουλάπα σας ρούχα.

Διαβάστε περισσότερα στο www.kontasou.com


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης