Στο Κουβέιτ ο ελληνικός τουρισμός

Στο Κουβέιτ ο ελληνικός τουρισμός

Υψηλό ενδιαφέρον των τοπικών πρακτόρων του Κουβέιτ για το τουριστικό προϊόν της χώρας μας, γεγονός που επιβεβαιώνει την πρόβλεψη για σημαντική αύξηση των επισκεπτών της αγοράς του Κουβέιτ στην Ελλάδα το 2018

Στο Κουβέιτ ο ελληνικός τουρισμός
Με τη συμμετοχή 210 travel agents, tour operators, med facilitators και εμπορικών αντιπροσώπων ολοκληρώθηκε το 2ο Greek Tourism Workshop στην Πόλη του Κουβέιτ που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Sheraton Kuwait, a Luxury Collection Hotel, στις 20 Φεβρουαρίου.

Η εκδήλωση τελέστηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού της Ελλάδας και της Ελληνικής Πρεσβείας στο Κουβέιτ, ενώ χορηγοί ήταν η Περιφέρεια Κρήτης, το Γραφείο Τουρισμού Mideast Travel και η online πλατφόρμα The Booking Expert.



Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης σημειώθηκε υψηλό ενδιαφέρον των τοπικών πρακτόρων του Κουβέιτ για το τουριστικό προϊόν της χώρας μας, γεγονός που επιβεβαιώνει την πρόβλεψη για σημαντική αύξηση των επισκεπτών της αγοράς του Κουβέιτ στην Ελλάδα το 2018.
Κλείσιμο

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε κατά τη διάρκεια του επίσημου δείπνου ο Έλληνας Πρέσβης στο Κουβέιτ, κ. Ανδρέας Παπαδάκης, «το 2017 είχαμε σε ποσοστό 60% περισσότερα αιτήματα για έκδοση Visa σε σχέση με το 2016, ενώ για το 2018 τα μηνύματα είναι πολύ θετικά, καθώς οι πολίτες της χώρας δείχνουν υψηλό ενδιαφέρον για την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό».

Διαβάστε περισσότερα στο Newmoney
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης