Γερμανικός τουρισμός: Ισχυρή επαναφορά της Τουρκίας προβλέπουν οι πράκτορες

Γερμανικός τουρισμός: Ισχυρή επαναφορά της Τουρκίας προβλέπουν οι πράκτορες

Ιδιαίτερα υψηλή είναι η επιστροφή της ζήτησης από οικογένειες

Γερμανικός τουρισμός: Ισχυρή επαναφορά της Τουρκίας προβλέπουν οι πράκτορες
Ραγδαία αύξηση της ζήτησης στη γερμανική αγορά για Τουρκία, η οποία ξεκίνησε στα τέλη του 2017 και συνεχίστηκε τις πρώτες 6 εβδομάδες του 2018, καταγράφουν οι μεγαλύτεροι γερμανοί τουρ οπερέιτορ, οι οποίοι ανακοίνωσαν ότι θα προβούν σε επέκταση των ήδη διευρυμένων χωρητικοτήτων τους στη γειτονική χώρα.

Ανάμεσά τους είναι οι DER Touristik, TUI, Bentour και Öger Tours. 

Ο γερμανός τουρ οπερέιτορ FTI είχε προγραμματίσει εκ των προτέρων μεγάλη διεύρυνση των χωρητικοτήτων, προγραμματίζοντας ένα επιπλέον τσάρτερ προς την Αλικαρνασσό. Στόχος του είναι να προσελκύσει σε επίπεδο ομίλου 1 εκατ. επισκέπτες στην Τουρκία το 2018.Το 2017 η Τουρκία είχε μόλις 3,5 εκατ. Γερμανούς τουρίστες, δηλαδή 2 εκατ. λιγότερους σε σχέση με την χρονιά ρεκόρ του 2015. 

Ιδιαίτερα υψηλή είναι η επιστροφή της ζήτησης για Τουρκία από οικογένειες, με έναν στους 4 επιβάτες που θα αφιχθούν στο αεροδρόμιο της Αττάλειας να είναι κάτω των 12 ετών, σύμφωνα με τα στοιχεία από τις μέχρι τώρα κρατήσεις στον Öger Tours.

Καθοριστικός παράγοντας της ανάκαμψης της Τουρκίας είναι επίσης η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του προορισμού στα τουριστικά γραφεία της Γερμανίας, σημειώνει ο διευθυντής του RTI, Ralph Schiller.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης