«Pick and Do»: Η διαδικτυακή πλατφόρμα που αλλάζει τον τρόπο που ταξιδεύετε στην Ελλάδα

«Pick and Do»: Η διαδικτυακή πλατφόρμα που αλλάζει τον τρόπο που ταξιδεύετε στην Ελλάδα

Η ομάδα της Pick and Do ταξιδεύει στην Ελλάδα, συμβουλεύεται τους ειδικούς και συγκεντρώνει τις πιο αξιόλογες προτάσεις για εσάς

«Pick and Do»: Η διαδικτυακή πλατφόρμα που αλλάζει τον τρόπο που ταξιδεύετε στην Ελλάδα
«Pick and Do» είναι το όνομα της νέας πλατφόρμας για κρατήσεις δραστηριοτήτων και εμπειριών που ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο που ταξιδεύετε στην Ελλάδα!

Σε μια χώρα με φυσικά τοπία απαράμιλλης ομορφιάς, ιδανικά για υπαίθριες δραστηριότητες, με ξεχωριστές τοπικές παραδόσεις, με μια ζωντανή γαστρονομική σκηνή, και με μνημεία ιστορικού ενδιαφέροντος διάσπαρτα παντού- αναμφίβολα δε θα ξέρετε τι να διαλέξετε! 

Μέχρι σήμερα, η αναζήτηση για αυθεντικές εμπειρίες και μικρο-περιπέτειες  ήταν μια διαδικασία περίπλοκη και χρονοβόρα. Η πληροφορία είναι κατακερματισμένη σε αμέτρητες ιστοσελίδες και πολλές φορές δεν είναι καν διαθέσιμη online. Η  ομάδα της Pick and Do ταξιδεύει στην Ελλάδα, συμβουλεύεται τους ειδικούς και συγκεντρώνει τις πιο αξιόλογες προτάσεις για εσάς! 


Κλείσιμο

«Οραματιστήκαμε έναν εύκολο τρόπο ώστε ο ανεξάρτητος ταξιδιώτης να μπορεί να επιλέξει και να κάνει κράτηση για εμπειρίες που θα χρωματίσουν τις αποδράσεις του, όποιος κι αν είναι ο προορισμός του. Η Pick and Do ξεκίνησε από τη δική μας επιθυμία να ταξιδεύουμε καλύτερα...και για μας το ταξίδι είναι προσμονή και εμπειρίες. Η αίσθηση να είσαι ελεύθερος, να εξερευνάς, να ανακαλύπτεις πράγματα να κάνεις πέρα από τα προφανή και τα συνηθισμένα, αλλά να νιώθεις σιγουριά για τις επιλογές σου» .

Ονειρεύεστε έναν χαλαρό περίπατο στο δάσος, για συλλογή μανιταριών, συνοδεία κάποιου ειδικού, τη μύηση στα μυστικά της τοπικής κουζίνας, μια ποδηλατάδα που συνδυάζει την άσκηση με την ξενάγηση ή μήπως σας έχει γεννηθεί ποτέ η διάθεση για μια καταδυτική εμπειρία σε βαθιά πεντακάθαρα νερά κι ονειρεμένους βυθούς; Oι επιλογές είναι αμέτρητες, συγκεντρωμένες πλέον σε ένα  εύχρηστο site, απόλυτα  λειτουργικό και σε κινητές συσκευές για να μπορείτε να κάνετε κράτηση απ’ όπου κι αν βρίσκεστε.



Όμως η Pick and Do είναι κάτι περισσότερο από ένα e-marketplace... Αποτελεί μια ολοκληρωμένη και οικονομική λύση για  τις μικρές επιχειρήσεις του εναλλακτικού τουρισμού, που επωφελούνται από μια σειρά χρήσιμων εργαλείων για να αναπτυχθούν  στο σύγχρονο ψηφιακό περιβάλλον.

Μέσα από την προβολή και τη στήριξη των επαγγελματιών του κλάδου, αναδεικνύεται ο ξεχωριστός χαρακτήρας κάθε τόπου και ενισχύεται ταυτόχρονα η βιώσιμη επιχειρηματικότητα και η δυναμική της Ελλάδας ως προορισμός για τουρισμό όλο το χρόνο.
Στο επόμενο ταξίδι σας δοκιμάστε κάτι διαφορετικό! Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας, μια καινούρια εμπειρία σας περιμένει!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης