Φωτογραφίες: Εντυπωσιακή βόλτα στο μεγαλύτερο κυλινδρικό ενυδρείο του κόσμου

Φωτογραφίες: Εντυπωσιακή βόλτα στο μεγαλύτερο κυλινδρικό ενυδρείο του κόσμου

Το AquaDom βρίσκεται μέσα στο πολυτελές ξενοδοχείο Radissson Blu Hotel - Φιλοξενεί 1.500 ψάρια από 97 είδη

Φωτογραφίες: Εντυπωσιακή βόλτα στο μεγαλύτερο κυλινδρικό ενυδρείο του κόσμου
Το εντυπωσιακό ενυδρείο AquaDom που βρίσκεται στο ξενοδοχείο Radisson Blu Hotel, στο Βερολίνο ξεπερνά την ανθρώπινη φαντασία από κάθε άποψη. Σε κυλινδρικό σχήμα, με ύψος 24 μέτρα, διαθέτει ασανσέρ για τους επισκέπτες και 1.500 ψάρια από 97 διαφορετικά είδη, τα οποία οι τουρίστες μπορούν να βλέπουν, αλλά και να παρακολουθούν το τάισμά τους.

Το πολυτελές ξενοδοχείο, με 427 δωμάτια και σουίτες, ξεχωρίζει για το μοναδικό ενυδρείο, που κατασκευάστηκε το 2004, κόστισε 12.800.000 ευρώ και είναι το μεγαλύτερο κυλινδρικό ενυδρείο του κόσμου. Το ενυδρείο καθαρίζεται κάθε μέρα επί τρεις με τέσσερις ώρες από δύτες και από τις 2 το απόγευμα και μετά, οι επισκέπτες του ξενοδοχείου έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν το προσωπικό που ταΐζει τα ψάρια.

Ένα εσωτερικό ασανσέρ επιτρέπει στους τουρίστες να κάνουν μια βόλτα στο τεράστιο ενυδρείο ενώ μια υπόγεια σήραγγα τους δίνει την ευκαιρία να επισκεφθούν το Sea Life Centre του ξενοδοχείου, μέρος του οποίου αποτελεί το εντυπωσιακό ενυδρείο.

Κλείσιμο
Το κόστος της διαμονής στο Radisson Blu Hotel ξεκινά από 140 ευρώ το άτομο για ένα βράδυ και η θέση του στο κέντρο της γερμανικής πρωτεύουσας, το κάνει ιδανικό για όσους θέλουν να γνωρίσουν το Βερολίνο.































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης