Daily Mail: Ο πόλεμος του Αλέξη Τσίπρα με το all-inclusive

Daily Mail: Ο πόλεμος του Αλέξη Τσίπρα με το all-inclusive

Ο Μιχάλης Κριτσωτάκης, υπεύθυνος της ΕΕΚΕ Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε στους New York Times πως η πολιτική των all-inclusive και της τουριστικής βιομηχανίας δεν είναι ό,τι καλύτερο

Daily Mail: Ο πόλεμος του Αλέξη Τσίπρα με το all-inclusive
Τη θέση του νέου Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να περιορίσει το all-inclusive της χώρας, τα οποία επισκέπτονται χιλιάδες βρετανικές οικογένειες κάθε χρόνο, σχολιάζει σε δημοσίευμά της η Daily Mail.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, πιστεύει ότι το all inclusive «απαλλοτριώνει τους τουρίστες από την τοπική οικονομία» γι΄αυτό και με την κίνησή του αυτή ενθαρρύνει το παραδοσιακό μοντέλο των διακοπών όπου οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τοπικά μπαρ, εστιατόρια και τα αξιοθέατα.

Κλείσιμο
Ο Μιχάλης Κριτσωτάκης, υπεύθυνος της ΕΕΚΕ Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε στους New York Times πως η πολιτική των all-inclusive και της τουριστικής βιομηχανίας δεν είναι ό,τι καλύτερο.

Τα εκατοντάδες all-inclusive ξενοδοχεία στα ελληνικά νησιά και την ηπειρωτική χώρα είναι δημοφιλή στις οικογένειες αλλά αποτελούν καταστροφή για τα εμπορικά καταστήματα και τα εστιατόρια, καθώς οι παραθεριστές μένουν μέσα στα θέρετρα.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης