Δείτε πώς είναι μέσα μία σουίτα των Singapore Airlines

Δείτε πώς είναι μέσα μία σουίτα των Singapore Airlines

Μια πτήση από Σιγκαπούρη προς Νέα Υόρκη με τα Air Bus 380 της Singapore Airlines θα μπορούσε να μείνει αξέχαστη σε όσους επιβάτες έχουν την δυνατότητα «να βάλουν το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη»...

Δείτε πώς είναι μέσα μία σουίτα των Singapore Airlines
Με 18.400 δολάρια το εισιτήριο για την πτήση από Σιγκαπούρη προς Νέα Υόρκη με τα Air Bus 380 της Singapore Airlines ο επιβάτης δεν εξασφαλίζει απλά μια θέση με έξτρα χώρο για να απλώνει τα πόδια του, αλλά κάτι παραπάνω...
Κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια στο
www.aboutickets.com

Μια ευρύχωρη σουίτα που διαθέτει δερμάτινα έπιπλα από τον ιταλικό οίκο πολυτελών κατασκευών «Poltrona Frau», περιμένει τους επιβάτες που είναι αποφασισμένοι και που βέβαια έχουν και την οικονομική δυνατότητα να μετατρέψουν το ταξίδι τους σε απολαυστικές μίνι - διακοπές! Η πολυτελής σουίτα διαθέτει μια τεράστια πολυθρόνα για να μπορούν οι επιβάτες να χαλαρώνουν και να παρακολουθούν νωχελικά τηλεόραση, ενώ όταν θέλουν να κοιμηθούν ένα άνετο διπλό κρεβάτι περιμένει να τους υποδεχτεί στο μαλακό στρώμα του.

Κλείσιμο






Όσο για το φαγητό, με 18.400 δολάρια για ένα εισιτήριο, δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα λιγότερο, από τέλειο. Μοναδικά πιάτα και λαχταριστά γλυκά για επιδόρπιο προσφέρονται στους επιβάτες κάθε σουίτας αποκλειστικά μέσα σε σερβίτσια από φίνα κινέζικη πορσελάνη.

Βέβαια δεν έχουν λείψει και τα αρνητικά σχόλια από χρήστες του διαδικτύου που θεωρούν ότι η τιμή είναι εξαιρετικά υπερβολική «για ένα βατόμουρο πάνω σε ένα κομμάτι τούρτα», όπως χαρακτηριστικά γράφουν!




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης