Viceroy Hotel στη Νέα Υόρκη: Παραδοθείτε στα... «χέρια των αγγέλων»!

Viceroy Hotel στη Νέα Υόρκη: Παραδοθείτε στα... «χέρια των αγγέλων»!

Σε ένα προνομιακό σημείο του Μανχάταν, κοντά στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης και το Κάρνεγκι Χολ, το ξενοδοχείο Viceroy είναι γνωστό για την πολυτέλειά του, αλλά και για τα άνετα κρεβάτια του

Viceroy Hotel στη Νέα Υόρκη: Παραδοθείτε στα... «χέρια των αγγέλων»!
«Το ξενοδοχείο με τα πιο άνετα κρεβάτια στη Νέα Υόρκη» ισχυρίζεται η βρετανική Daily Mail ότι είναι το Viceroy Hotel. Το πολυτελές κατάλυμα άνοιξε τις πύλες του τον Οκτώβριο του 2013 και αμέσως ξεχώρισε για πολλούς και διαφορετικούς λόγους.
Κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια στο www.aboutickets.com



Η προνομιακή θέση του κοντά στο Σέντραλ Παρκ, στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης και στο Κάρνεγκι Χολ, το έκανε αμέσως αγαπημένο «στέκι» διαμονής για τους λάτρεις της Νέας Υόρκης. Το ξενοδοχείο διαθέτει 240 δωμάτια και 43 σουίτες, όλα επιπλωμένα με ακριβά ξύλινα έπιπλα, ενώ το κάθε μπάνιο του αποτελεί ένα «έργο τέχνης»! 
Κλείσιμο



Το «δυνατό σημείο» του ξενοδοχείου είναι τα άνετα μαξιλάρια και τα μαλακά στρώματα, που δημιουργούν στους επισκέπτες την αίσθηση ότι πέφτουν για ύπνο «στα χέρια των αγγέλων».



Το πρωινό στο ξενοδοχείο είναι ξεχωριστά απολαυστικό, με αχνιστό καφέ, φυσικό χυμό πορτοκάλι και λαχταριστές ομελέτες με μπέικον. Το δείπνο στο εστιατόριο είναι μια εξίσου απολαυστική εμπειρία με το πρωινό, με πιάτα όπως, ψητό άγριο σολομό, κοκκινιστό χοιρινό κότσι και παϊδάκια με ρεβύθια και γιαούρτι.

Παράλληλα, το μπαρ του ξενοδοχείου έχει πάρει στα σοβαρά την παρασκευή κοκτέιλ με τις πιο παράξενες αναμίξεις, όπως μαύρο ουίσκι με λικέρ βερίκοκο και καφέ espresso με μαρτίνι!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης