Βόλτα στο «Ελ. Βενιζέλος» μέσω Street View και Indoor Maps της Google

Βόλτα στο «Ελ. Βενιζέλος» μέσω Street View και Indoor Maps της Google

Είναι το πρώτο αεροδρόμιο στην Ελλάδα που προσφέρει περιήγηση εικονικής πραγματικότητας στους χώρους του

Βόλτα στο «Ελ. Βενιζέλος» μέσω Street View και Indoor Maps της Google
Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών έγινε το πρώτο αεροδρόμιο στην Ελλάδα που προσφέρει περιήγηση εικονικής πραγματικότητας στους χώρους του, μέσω των υπηρεσιών Street View και Ιndoor Μaps της Google, παρέχοντας έτσι στους ταξιδιώτες περισσότερες πληροφορίες όταν ταξιδεύουν. 

Με το Indoor map δίνεται πλέον η δυνατότητα στους ταξιδιώτες να περιηγηθούν στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου, βρίσκοντας τα σημεία που τους ενδιαφέρουν και είναι απαραίτητα για το ταξίδι του, όπως είναι τα σημεία ελέγχου των εισιτηρίων (Check – in), τις πύλες αναχώρησης, τα εμπορικά καταστήματα κ.α.

Επίσης, μπαίνοντας στο Street View, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών προσφέρει στους χρήστες, τη δυνατότητα εξερεύνησης και περιήγησης στους χώρους του αεροδρομίου, με  φωτογραφίες 360 μοιρών σε υψηλή ανάλυση.  

«Σημαντική ιδιαιτερότητα των αεροδρομίων είναι ο πολύ περιορισμένος χρόνος που έχουν συνήθως οι επιβάτες σε σχέση με την πληθώρα των παρεχόμενων υπηρεσιών και των προσφερόμενων προϊόντων. Το χαρακτηριστικό αυτό καθιστά επιτακτική την προώθηση των υπηρεσιών και των προϊόντων με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν οι επιβάτες ή και οι επισκέπτες να ενημερωθούν εύκολα και γρήγορα γι’ αυτά που τους ενδιαφέρουν πραγματικά, μέσα από κανάλια επικοινωνίας με τα οποία είναι εξοικειωμένοι να χρησιμοποιούν», υπογράμμισε ο Γιώργος Δημητριάδης, διευθυντής συστημάτων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών του αεροδρομίου, στο πλαίσιο της παρουσίασης των νέων υπηρεσιών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης