Ζάκερμπεργκ: Φτιάχνουμε κοινωνικά δίκτυα εικονικής πραγματικότητας

Ζάκερμπεργκ: Φτιάχνουμε κοινωνικά δίκτυα εικονικής πραγματικότητας

«H Samsung έχει το μέγεθος και την τεχνολογία για να προωθήσει την εικονική πραγματικότητα σε όλο τον κόσμο», είπε ο Mr. Facebook

Ζάκερμπεργκ: Φτιάχνουμε κοινωνικά δίκτυα εικονικής πραγματικότητας
Η μεγάλη έκπληξη κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της Samsung στην Βαρκελώνη για την παρουσίαση των Galaxy S7 ήταν η εμφάνιση του Μαρκ Ζάκερμπεργκ.

Ο Mr Facebook βρίσκεται και φέτος στη Βαρκελώνη για το Mobile World Congress. Η συνεργασία της Samsung με την Oculus στην εξέλιξη του Gear VR, της μάσκας αναπαραγωγής περιεχομένου εικονικής πραγματικότητας, έφερε τον Ζάκερμπεργκ στη σκηνή. Το Facebook πριν από δυο χρόνια εξαγόρασε την Oculus, με τον δαιμόνιο Μαρκ να ρίχνει στο τραπέζι δυο δισ. δολάρια.

«H Samsung έχει το μέγεθος και την τεχνολογία για να προωθήσει την εικονική πραγματικότητα σε όλο τον κόσμο», είπε ο Ζάκερμπεργκ.

Χαρακτήρισε την εικονική πραγματικότητα την επόμενη μεγάλη πλατφόρμα ανάπτυξης λογισμικού και αποκάλυψε ότι το Facebook δουλεύει ήδη πάνω στη δημιουργία εφαρμογών social media προσαρμοσμένων στον τρισδιάστατο εικονικό κόσμο.

Κλείσιμο


Τόνισε ότι η αναπαραγωγή περιεχομένου εικονικής πραγματικότητας έχει ξεπεράσει κάθε πρόβλεψη και ουσιαστικά εξήγησε γιατί τόλμησε να επενδύσει σε μια περίοδο όταν ακόμα τότε ελάχιστοι έβλεπαν το πώς θα μπορούσε να εξελιχθεί η συγκεκριμένη τεχνολογία.

Στο τέλος της σύντομης τοποθέτησής του, ο Μάρκ Ζάκερμπεργκ αντάλλαξε εγκάρδια χειραψία επί σκηνής με τον DJ Koh, πρόεδρο της Samsung Mobile Communications.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης