Smartwatch με κυρτή οθόνη από τη Samsung

Smartwatch με κυρτή οθόνη από τη Samsung

Επιτρέπει την απευθείας λήψη ενημερώσεων από τα social media και άλλες εφαρμογές, ακόμα και αν ο χρήστης δεν έχει το smartphone του συνέχεια μαζί

Smartwatch με κυρτή οθόνη από τη Samsung
Smartwatch με κυρτή οθόνη και δυνατότητα απευθείας σύνδεσης σε 3G δίκτυα παρουσίασε η Samsung. Ετσι, ο χρήστης μπορεί να λαμβάνει ενημέρωση από τα κοινωνικά του δίκτυα και άλλες εφαρμογές ακόμα και αν δεν έχει μαζί το τηλέφωνό του.

Το Gear S διαθέτει κυρτή οθόνη Super AMOLED δύο ιντσών και υπόσχεται ένα πλουσιότερο και ευκολότερο περιβάλλον χρήσης. Προσφέρει τη δυνατότητα για άμεση απάντηση σε εισερχόμενα μηνύματα, χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο της οθόνης ή τη βελτιωμένη φωνητική πύλη S Voice. Επίσης, με το Gear S οι χρήστες μπορούν να καλέσουν και να απαντήσουν σε κλήσεις κατευθείαν από τον καρπό τους ή να κάνουν προώθηση κλήσεων από τα smartphones τους.

Κλείσιμο


«Επιπλέον, το Samsung Gear S είναι ο καλύτερος σύντροφος υγείας και fitness, αξιοποιώντας ακόμα πιο βελτιωμένους αισθητήρες, ενσωματωμένο GPS και αναπτυγμένες λειτουργίες S Health. Παράλληλα, εφαρμογές, όπως το Nike+ Running, δίνουν την ευκαιρία στους χρήστες να παρακολουθούν τις διαδρομές τους όσο τρέχουν, χωρίς να χρειάζεται να έχουν μαζί τους το smartphone τους», αναφέρει η Samsung.

«Το Gear S επαναπροσδιορίζει την ιδέα της έξυπνης, wearable τεχνολογίας και την κουλτούρα της mobile επικοινωνίας. Προσφέρει στους καταναλωτές τη δυνατότητα για μία πραγματικά διασυνδεδεμένη καθημερινότητα, οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή», σχολίασε ο  JK Shin, CEO και επικεφαλής του τομέα IT & Mobile Communication στη Samsung Electronics.

Μαζί με το Gear S ανακοινώθηκε και το νέο Gear Circle. Συνδέεται μέσω Bluetooth με το smartphone και έτσι οι χρήστες μπορούν εύκολα να λαμβάνουν κλήσεις, να ακούν μουσική και να δίνουν φωνητικές εντολές. Διαθέτει μαγνητικό κούμπωμα και δόνηση που ανταποκρίνεται σε εισερχόμενες κλήσεις και ειδοποιήσεις.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης