Το μεγαλύτερο συνέδριο πληροφορικής στις 7 & 8 Δεκεμβρίου στην Αθήνα

Το μεγαλύτερο συνέδριο πληροφορικής στις 7 & 8 Δεκεμβρίου στην Αθήνα

Το IT PRO|DEV CONNECTIONS ξεκίνησε αρχικά το 2009 σαν IT PRO CONNECTIONS από τους διαχειριστές της ελληνικής κοινότητας των IT Professionals, autoexec.gr.

Σε διαθεσιμότητα 13 στελέχη της αστυνομίας στον Ισημερινό
Το μεγαλύτερο συνέδριο πληροφορικής στις 7 & 8 Δεκεμβρίου στην Αθήνα
Ο λόγος της δημιουργίας του ήταν η ανάγκη για πραγματική πληροφόρηση σε θέματα τεχνολογίας της πληροφορικής για τους Έλληνες ΙΤ Pros αλλά και για τις εταιρίες που αυτοί δραστηριοποιούνται και η οποία δεν υπήρχε μέχρι τότε στην Ελλάδα με τη μορφή που συναντάται στα μεγάλα event πληροφορικής στο εξωτερικό.

Η μεγάλη επιτυχία της προσπάθειας αυτής έδειξε ότι ο χώρος της πληροφορικής στην Ελλάδα χρειάζονταν ένα τέτοιο event. Με βάση αυτή τη διαπίστωση, από την επόμενη χρονιά, το autoexec.gr ένωσε τις δυνάμεις του με την κοινότητα των Ελλήνων προγραμ­ματιστών dotnetzone.gr και δημιουργήθηκε το IT PRO|DEV CONNECTIONS με τη μορφή που διεξάγεται από το 2010.

Οι δύο αυτές κοινότητες, μέσα από τα forums τους και τα blogs τους, παρέχουν πληρο­φορίες και λύσεις σε ερωτήσεις που οι Έλληνες IT Pros & Devs έχουν σχετικά, καλύπτο­ντας μια ευρεία γκάμα τεχνολογιών διαφόρων κατασκευαστών λογισμικού, συσκευών και παροχής υπηρεσιών (Microsoft, Cisco, Dell, HP, VMware, Apple, Project Management, νομικά θέματα πληροφορικής κλπ.).


Κλείσιμο

Μεγάλες εταιρίες πληροφορικής (Microsoft, Xerox, Dell, Lancom, Infragistics, DevExpress κ.α) συμμετέχουν κάθε χρόνο σε αυτό το διήμερο event, που παραδοσιακά διεξάγεται κάθε χρόνο από το 2009 στο τέλος του φθινοπώρου.

To ΙΤ PRO|DEV CONNECTIONS δεν έχει σαν σκοπό το κέρδος. Όλα του τα έσοδα χρη­σιμοποιούνται για την διεξαγωγή του event (κάλυψη κόστους παραγωγής). Όλοι όσοι συμμετέχουν στην οργάνωση του είναι εθελοντές που απλά τους αρέσει να βλέπουν χα­ρούμενα πρόσωπα και το μόνο που κερδίζουν είναι ένα ζεστό χειροκρότημα στο τέλος.

Το ΙΤ PRO|DEV CONNECTIONS από το 2010 αποτελεί σημείο αναφοράς στα event πλη­ροφορικής που διεξάγονται στην Ελλάδα γιατί με την ποικιλία των θεμάτων του συγκε­ντρώνει technical decision makers και έμπειρους επαγγελματίες (IT Pros και Devs) από τον επιχειρηματικό και τον τραπεζικό κύκλο, τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, το δη­μόσιο τομέα αλλά και ελεύθερους επαγγελματίες.

Μετά από την περσινή μεγάλη επιτυχία (περισσότεροι από 600 συμμετέχοντες), το ΙΤ PRO|DEV CONNECTIONS επιστρέφει πλήρως αναβαθμισμένο με 5 παράλληλα tracks, πε­ρισσότερο περιεχόμενο και παρουσιάσεις από όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις, εφαρ­μογές και ευκαιρίες και θα πραγματοποιηθεί στις 7 & 8 Δεκεμβρίου 2013 στον εκθεσιακό χώρο του Metropolitan Expo.
 
Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και να εγγραφείτε, επισκεφτείτε το site μας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης