Αλέσια Ρεάτο:Η σεξοβόμβα της RAI

Αλέσια Ρεάτο:Η σεξοβόμβα της RAI

Εκπρόσωπος της μεγάλης των τηλεπαρουσιαστριών ιταλικής σχολής, η Αλέσια Ρεάτο έγινε «Axel Woman», δηλαδή το κεντρικό πρόσωπο για τη διαφήμιση της νέας κολεξιόν, την οποία παρουσίασε η ομώνυμη ελληνική εταιρεία γυναικείων ενδυμάτων

Αλέσια  Ρεάτο:Η σεξοβόμβα  της RAI
Γέφυρα ομορφιάς ανάμεσα στην Ιταλία και την Ελλάδα έγινε η εκρηκτική Αλέσια Ρεάτο. Η χυμώδης και σχεδόν αφόρητα σέξι Ιταλίδα τηλεπαρουσιάστρια και μοντέλο ανέλαβε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην καμπάνια της Axel για Ελλάδα και Ιταλία.  Σαγηνευτική ως παρουσία, εξαιρετικά ευφυής, αλλά και με πανεπιστημιακή μόρφωση, εφόσον έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες, η Αλέσια επιβεβαίωσε με τη συνέντευξή της στο «thema people» ότι δεν είναι τυχαία η επιτυχία της στην ιταλική TV, αλλά και το μόντελινγκ. Εχει υπάρξει κεντρικό πρόσωπο σε διαφημιστικές εκστρατείες κολοσσών της κινητής τηλεφωνίας, της Trussardi Jeans κ.ά.

Στην τηλεόραση ξεκίνησε από μια αθλητική εκπομπή της Rai 2, τη «Αυτοί και το ποδόσφαιρο», ως συμπαρουσιάστρια μιας μεγάλης ντίβας της ιταλικής σόουμπιζ, της Σιμόνα Βεντούρα. Ωστόσο, η Αλέσια Ρεάτο κατέκτησε τη διασημότητα ως κεντρική παρουσιάστρια στο «Blue Βeach Paradise Story»,  το επόμενο βήμα της ήταν η παρουσίαση του καθημερινού σατιρικού μαγκαζίνο «Βγάλε την Είδηση» στο Channel 4. Τα τελευταία δύο χρόνια δε συμμετείχε ως παίκτρια στο «Survivor Island», ένα ριάλιτι με διάσημους Ιταλού αλλά και στο τάλεντ σόου «Italia’s got talent - Daily».

Κλείσιμο
- Πώς αποφάσισες να γίνεις η πρωταγωνίστρια στην καμπάνια μιας ελληνικής εταιρείας, όπως η Axel;
Καταρχάς πήγα στην έκθεση της Axel στο Μιλάνο και είδα τη συλλογή. Την ερωτεύτηκα αμέσως. Είναι κομψή, απλή, άνετη, ευκολοφόρετη, cool - απλά φανταστική. Επίσης, απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Η αγαπημένη μου είναι το boho style. Μου αρέσουν όλα τα παπούτσια (έχω μανία με τα υποδήματα), τα κοσμήματα και γενικά όλα τα προϊόντα της Axel είναι φτιαγμένα για να κολακεύουν τη γυναίκα. Θα μπορούσα να πειραματίζομαι για ώρες με όλα αυτά. Προσωπικά, πάντως, κατά τη διάρκεια της ημέρας συνήθως φορώ έντονα χρώματα και σχέδια με ίσια παπούτσια. Το βράδυ προτιμώ ψηλά τακούνια και κομψά σύνολα.

- Η φινέτσα και η φιλαρέσκεια είναι ταυτισμένες με την Ιταλίδα. Εσύ ασχολείσαι με τη μόδα;
Οταν ήμουν παιδί μού άρεσε να φορώ τα παπούτσια της γιαγιάς μου και το κραγιόν της - κρυφά εννοείται. Εβλεπα τηλεόραση και γοητευόμουν από τα όμορφα φορέματα και το μακιγιάζ. Ημουν μια μικρή κυρία. Τώρα είμαι γυναίκα, οπότε είναι λογικό να λατρεύω τη μόδα. Το στυλ είναι μέσα μας. Είναι η κίνηση, οι χειρονομίες, το χαμόγελό μας - ό,τι κάνουμε «υπογράφει» το στυλ μας. Το στυλ δεν εξαρτάται από το τι φοράς, την τσάντα ή τα παπούτσια. Είναι μέσα μας, είναι στην ψυχή μας.

- Θεωρείς καλοντυμένες τις Ελληνίδες;
 Οι Ελληνίδες μοιάζουν πολύ με τις Ιταλίδες ως προς τη μεσογειακή ομορφιά. Ολες οι γυναίκες που είχα γνωρίσει ήταν καλοντυμένες, αλλά μην ξεχνάτε ότι είχα δει μόνο τις γυναίκες της Axel. Τώρα που ήρθα στην Ελλάδα βλέπω ότι οι Ελληνίδες έχουν ωραίο στυλ.

- Ποια είναι η άποψή σου γενικώς για τους Ελληνες; 
Δεν σας ξέρω τόσο καλά. Μπορώ να πω ότι έχετε μια φυσικότητα και είσαστε συνδεδεμένοι με την κουλτούρα και τις παραδόσεις σας περισσότερο από άλλους λαούς.

- Τι σου αρέσει στην Ελλάδα;
Το προηγούμενο καλοκαίρι ήμουν επί 15 μέρες στην Ελλάδα. Εκανα διακοπές με ένα ιστιοπλοϊκό μαζί με τους αγαπημένους μου φίλους και ήταν από τις πιο όμορφες διακοπές που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Σίγουρα οφείλεται στην παρέα, αλλά εξίσου σημαντική ήταν η απερίγραπτη ομορφιά των ελληνικών νησιών. Φύγαμε από την Αθήνα αρχές Αυγούστου και επισκεφθήκαμε πολλά ελληνικά νησιά, όπως Κύθνο, Σίφνο, Αντίπαρο, Αμοργό, Πάτμο και στο τέλος τη Μύκονο. Παντού ήταν καταπληκτικά. Πιστεύω ότι μπορείς να επισκέπτεσαι εκατό φορές την Ελλάδα και να μην τη χορταίνεις γιατί έχει τόσα υπέροχα νησιά να ανακαλύψεις.

- Οι Ελληνες και οι Ιταλοί είναι μεσογειακοί λαοί. Θεωρείς ότι έχουμε κοινά στοιχεία;
 Σίγουρα ναι, οι κουλτούρες μας είναι παρόμοιες. Μελέτησα τον ελληνικό πολιτισμό στο γυμνάσιο. Μάλιστα γνωρίζω και κάποιες ελληνικές λέξεις, αλλά μόνο στα αρχαία ελληνικά. Ομως θα ήταν καλύτερα να μη μου ζητήσετε να σας τις πω.

- Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με την παρουσίαση στην TV ενώ σπούδασες Πολιτικές Επιστήμες;
Από τότε που ήμουν παιδί και έβλεπα τηλεόραση ονειρευόμουν να γίνω σταρ. Ναι, ήμουν ονειροπαρμένη. Αρχισα να διαβάζω, λοιπόν, για να διευρύνω και να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου. Ηθελα να δείξω σε όλους ότι ένα όμορφο κορίτσι μπορεί να είναι εξίσου έξυπνο και ευρηματικό. Κατόπιν αποφάσισα να ασχοληθώ με την τηλεόραση. Πιστεύω ότι είναι καλύτερα να κάνεις ένα πράγμα καλά παρά δύο μέτρια. Μεταξύ των δύο, λοιπόν (των σπουδών και της τηλεόρασης), αποφάσισα να ακολουθήσω το όνειρό μου και όχι αυτό που θα διάλεγαν οι περισσότεροι. Αποφάσισα να ρισκάρω με την τηλεόραση.

- Συμμετείχες στο «Survival Island», ένα ριάλιτι σόου με διασημότητες. Πώς ήταν για σένα αυτή η εμπειρία;
Ηταν από τις πιο όμορφες εμπειρίες στη ζωή μου. Κατάλαβα ότι τα όρια υπάρχουν μόνο στο μυαλό μας. Οταν έφυγα από την Ιταλία κουβαλούσα μαζί μου πολλά όρια και φόβους, όπως ο φόβος της μοναξιάς, των ζώων κ.λπ. Αλλά όλα αυτά στο νησί τα άφησα πίσω μου. Εζησα μόνη μου χωρίς κανέναν άλλον στο νησί Soledad για δύο βδομάδες και ένιωσα υπέροχα. Συμφιλιώθηκα με τη φύση και έγινα μέρος της. Οταν αντιμετωπίζεις δύσκολες καταστάσεις ξυπνά το ένστικτο της επιβίωσης. Και έφτασα στον τελικό! 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης