Το «αγόρι» της Lana Del Ray είναι δικό μας!

Το «αγόρι» της Lana Del Ray είναι δικό μας!

Ενα ταξίδι στη Νέα Υόρκη ήταν αρκετό ώστε το 30χρονο μοντέλο να γίνει το νέο «αγόρι» της διάσημης τραγουδίστριας Lana Del Ray στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Blue velvet»...

Το «αγόρι» της Lana Del Ray  είναι δικό μας!
Ο Παναγιώτης Σιμόπουλος δεν είναι απλώς ακόμη ένα ωραίο παιδί που κάνει καριέρα στο εξωτερικό, αλλά το κεντρικό πρόσωπο στο βιντεοκλίπ της πανέμορφης και για πολλούς αμφιλεγόμενης τραγουδίστριας Lana Del Ray. Αν και πρόκειται για μια επαγγελματική συνεργασία που αναμένεται να τον απογειώσει ακόμη περισσότερο στον ανταγωνιστικό χώρο της μόδας, ο ίδιος προσπαθεί να παραμένει προσγειωμένος μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει ακόμη την επιτυχία του: «Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να γίνει τόσος ντόρος με αυτή μου τη συμμετοχή. Λόγω δουλειάς πηγαίνω συχνά στην Αμερική, ωστόσο την τελευταία φορά που βρέθηκα εκεί ήταν πριν από δύο χρόνια.

Αυτή τη φορά ταξίδεψα καθώς είχα μία option για τα H&M. Μια μέρα προτού φύγω μου είπαν από το πρακτορείο μου πως μια εταιρεία παραγωγής με είχε δει σε ένα από τα βίντεο που κατά καιρούς κάνουμε στα κάστινγκ και με είχαν επιλέξει για να πάρω μέρος σε ένα βιντεοκλίπ μιας πολύ γνωστής τραγουδίστριας. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπήκα καν στη διαδικασία να ρωτήσω ποια ήταν. Μόνο τα χρήματα που θα έπαιρνα ρώτησα (γέλια). Οταν δε πήγα στο στούντιο όπου θα γινόταν το γύρισμα δεν ήξερα καν ποια ήταν. Μετά ρώτησα και έμαθα... Πάντως η ίδια είναι πάρα πολύ καλή και απλή και με βοήθησε ιδιαίτερα όσον αφορά στην απόδοση κάποιων στίχων του τραγουδιού που μου ζήτησαν να ερμηνεύσω.

Μάλιστα μου είπε πως έχω πάρα πολύ καλή φωνή, κάτι που με έκανε να βάλω τα γέλια», λέει, ενώ δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του τόσο για τη συνεργασία του με τη διάσημη τραγουδίστρια όσο και για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε: «Για δύο ημέρες ήμασταν σε ένα τεράστιο στούντιο στη Νέα Υόρκη. Αυτή η συνεργασία ίσως είναι μία από τις πιο επαγγελματικές δουλειές που έχω κάνει μέχρι σήμερα στα 15 χρόνια που βρίσκομαι στον χώρο του μόντελινγκ. Ηταν μια συγκλονιστική εμπειρία».

Αν και ο 30χρονος Παναγιώτης έγινε πρόσφατα ευρέως γνωστός, ο ίδιος ασχολείται με το μόντελινγκ από τα 16 του, όταν πήρε την απόφαση να πέσει στα βαθιά νερά της μόδας έπειτα από παρότρυνση φίλης του «για έξτρα χαρτζιλίκι». Την ίδια στιγμή δίνει εξετάσεις και περνά στο Τμήμα Φυσικών Επιστημών: «Ακόμη σπουδάζω και έχω βάλει στόχο να καταφέρω να πάρω το πτυχίο μου», λέει, ενώ δείχνει να απορεί ευχάριστα όταν συνειδητοποιεί πως, αν και έχει δουλέψει για μερικούς από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας στον κόσμο, όπως οι Dolce & Gabba­na, Ferre, Paul Smith, Hugo Boss και Levis, η καταξίωση και η καθιέρωση ήρθαν απλά μέσα από ένα βιντεοκλίπ: «Εχω περπατήσει τόσα χιλιόμετρα σε πασαρέλες και κάστινγκ και χρειάστηκαν μόνο δύο μέρες σε ένα στούντιο για να με μάθει ο κόσμος - και συγκεκριμένα οι πελάτες που σε επιλέγουν για την κάθε δουλειά», λέει λίγες μόνο ώρες μετά την άφιξή του από τη Νέα Υόρκη, αλλά και λίγα λεπτά προτού επιβιβαστεί και πάλι στο αεροπλάνο με προορισμό -αυτή τη φορά- τη Νότιο Αφρική.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης