Να ξεβρωμίσει το ποδόσφαιρο ζήτησε ο Μαρινάκης...

Να ξεβρωμίσει το ποδόσφαιρο ζήτησε ο Μαρινάκης...

Έγκλημα χαρακτήρισε τη διαιτησία του Δαλούκα στου Χαριλάου ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έκανε λόγο για "παρακράτος", ζητώντας μάλιστα να ξεβρωμίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο...Σε ήπιους τόνους η απάντηση του ΠΑΟ.

Να ξεβρωμίσει το ποδόσφαιρο ζήτησε ο Μαρινάκης...
Έγκλημα χαρακτήρισε τη διαιτησία του Δαλούκα στου Χαριλάου ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έκανε λόγο για "παρακράτος", ζητώντας μάλιστα να ξεβρωμίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο...

Αναλυτικά, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρόεδρος της Superleague, φανερά εκνευρισμένος με τον Δαλούκα, δήλωσε:

«Δυστυχώς σήμερα διαπράχθηκε ένα καθαρό έγκλημα εναντίον του ελληνικού ποδοσφαίρου, εναντίον της Ελλάδας. Ηρθαμε εδώ πριν 2 μήνες προσφέραμε χρήματα για να αναβαθμίσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όμως κάναμε ένα τεράστιο λάθος, σε μια εποχή που οι οικονομικές συγκυρίες ήταν πολύ δύσκολες.

Για να αναβαθμίσουμε όμως το ποδόσφαιρο πρέπει να το ξεβρωμίσουμε τον χώρο! Θα πρέπει να ταχθούμε εναντίον των διαιτητών και των παραγόντων του παρακράτους που μεγαλούργησε πέρυσι και λειτουργεί και φέτος. Το έδειξε και στην πρώτη και στην δεύτερη αγωνιστική. Ο Ολυμπιακός έχει 3 βαθμούς, έπρεπε να έχει 6. Ο Παναθηναϊκός έχει 4 αλλά θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον 2. Εξι θα έπρεπε να έχει σήμερα ο Αρης.

Να βγει ο Κόντης (σ.σ. εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης) να το καταδικάσει ή να βγει ο Παναθηναϊκός να καταδικάσει τα όσα έγιναν.
Κλείσιμο

Σήμερα τα ψέματα τελειώνουν. Οποιος νομίζει ότι θα παίξει με τον κόσμο του Ολυμπιακού, του Αρη, του ΠΑΟΚ και των υπολοίπων ομάδων είναι γελασμένος. Ας μην κρυβόμαστε. Ο Δαλούκας και οι Δαλούκες γενικότερα θα πρέπει να κρεμάσουν σφυρίχτρα τους. Δεν υπάρχουν περιθώρια πρέπει να ξεβρωμίσει ο τόπος αν θέλουμε να πάμε το ποδόσφαιρο μπροστά...». 

Η απάντηση του ΠΑΟ

Σε ήπιους τόνους απάντησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της στα όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Η διοίκηση του «τριφυλλιού» συνιστά ψυχραιμία και αποφυγή δηλώσεων που μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα μεταξύ των «αιωνίων».

Αναλυτικά:

«Καλούμε τον πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ να επιδείξει μεγαλύτερη ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση. Μετά τις φωνές της πρώτης αγωνιστικής, σήμερα ακούσαμε για "έγκλημα κατά της Ελλάδας"!!! Επειδή και ο Παναθηναϊκός εδώ και 2,5 χρόνια, πέρα από τις σημαντικές επενδύσεις, που έχει κάνει σε έμψυχο δυναμικό, έχει δώσει τέραστια μάχη κατά του παρασκηνίου, καλό θα ήταν να επικρατήσει ηρεμία και να μην δυναμιτίζουμε το κλίμα οδηγώντας σε τέτοια επικίνδυνη κλιμάκωση, όταν ενδιαφερόμαστε για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Mηνύματα με Πιλάβο

Ενα  ακόμα στοιχείο που παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον είναι ότι, μόλις ο Δαλούκας σφύριξε πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε μήνυμα στον πρόεδρο της ΕΠΟ για τη συγκεκριμένη απόφαση. Υπήρξε ανταλλαγή μηνυμάτων ανάμεσα στον ισχυρό άνδρα της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, με τον Μαρινάκη να εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για τα όσα έγιναν στο «Βικελίδης».

Επίσης, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σωκράτη Κόκκαλη πριν προβεί στις δηλώσεις μετά το ματς του Αρη με τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα στην ολιγόλεπτη συνομιλία που είχαν οι δύο άνδρες διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων και ο Σωκράτης Κόκκαλης συμφώνησε με την απόφαση που είχε πάρει ο μεγαλομέτοχος της ομάδας να κάνει τη συγκεκριμένη δήλωση.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού ενημέρωσε τους στενούς του συνεργάτες για την απόφασή του να κάνει δήλωση για τη διαιτησία στο ματς του Αρη με τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι η ατάκα που είπε κάποια στιγμή ο Βαγγέλης Μαρινάκης: «Εγώ ό,τι λέω το εννοώ. Τα ίδια θα βγω να πω αν δω ότι υπάρξει διαιτητής που θα δώσει τέτοιο πέναλτι υπέρ μας. Σ' αυτό είμαι απόλυτος».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης