Όταν ο… πλανήτης παίζει μπάλα, μπαίνουν γκολ και βγαίνουν εκπλήξεις!

Όταν ο… πλανήτης παίζει μπάλα, μπαίνουν γκολ και βγαίνουν εκπλήξεις!

Ο πλανήτης παίζει μπάλα περιμένοντας το Μουντιάλ της Ρωσίας και είναι ευκαιρία για να στοχεύσουμε σωστά στα τόσα φιλικά παιχνίδια που γίνονται από σήμερα Παρασκευή 23 Μαρτίου έως και την προσεχή Δευτέρα.

Όταν ο… πλανήτης παίζει μπάλα, μπαίνουν γκολ και βγαίνουν εκπλήξεις!
Πολλά φιλικά γίνονται σε ουδέτερο έδαφος κι αυτό είναι μία πρόκληση για να παίξουμε και την έκπληξη.

Ελλάδα - Ελβετία: Η εθνική μας ομάδα βρίσκεται σε στάδιο ανασύνθεσης μετά την αποτυχία της να προκριθεί στα τελικά του Μουντιάλ κι η Ελβετία θα είναι το καλοκαίρι στη Ρωσία. Οι Ελβετοί έχουν τρομερή άμυνα, πολύ δύσκολα δέχονται γκολ κι η εθνική μας είναι η γνωστή με τον Σκίμπε να δοκιμάζει νέους παίκτες. Ποντάρουμε στο Χ της
Κλείσιμο
betshop.gr στο 3.01. 

Τουρκία - Ιρλανδία: Κι οι δυο δεν κατάφεραν να προκριθούν στο Μουντιάλ (η Ιρλανδία αποκλείστηκε στα μπαράζ από την Δανία) και κάνουν νέα αρχή για τα προκριματικά του euro 2020. Το ματς θα γίνει στην Αττάλεια. Παίζουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.96.

Αργεντινή - Ιταλία:
Το φιλικό θα γίνει στο γήπεδο της Μάντσεστερ Σίτι. Η Αργεντινή προκρίθηκε στο Μουντιάλ ενώ η Ιταλία, όχι, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια. Στο under παίζει η Ιταλία. Ποντάρουμε στο 0-1 γκολ της betshop.gr στο 2.61.

Γερμανία - Ισπανία: Το φιλικό θα γίνει στο Ντίσελντορφ. Είναι κι οι δυο αήττητες κάτι… χρόνια. Στα δυο τελευταία φιλικά της η Γερμανία έφερε 0-0 στο Γουέμπλεϊ με την Αγγλία και 2-2 με τη Γαλλία στην Κολονία, όπου κι ισοφάρισε στις καθυστερήσεις. Οι Ισπανοί στο τελευταίο φιλικό έφεραν 3-3 με τη Ρωσία στην Αγία Πετρούπολη. Θα παίξουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.72. 

Ολλανδία - Αγγλία: Οι Ολλανδοί απέτυχαν να προκριθούν, οι Άγγλοι θα είναι εκεί. Ο Άριεν Ρόμπεν δήλωσε ότι σταματάει από τους «Οράνιε», χωρίς τον Χάρι Κέιν οι Άγγλοι. Στο φιλικό που θα γίνει στο Άμστερνταμ, ποντάρουμε στο goal – goal της betshop.gr στο 1.88.

Πορτογαλία - Αίγυπτος: Κι οι δυο προκρίθηκαν στο Μουντιάλ και παίζουν στη Ζυρίχη. Σε εκρηκτική κατάσταση είναι ο Ρονάλντο και ο Σαλάχ. Παίζουμε τον 1 & goal – goal της betshop.gr στην αστραφτερή τιμή του 4.35!

Γαλλία - Κολομβία: Κι οι δυο θα πάνε στην Ρωσία, κι οι δυο παίζουν στο over. Το φιλικό θα γίνει στο «Σταντ ντε Φρανς» του Παρισιού. Θα προτιμήσουμε τον 1 & goal – goal της betshop.gr στην σούπερ τιμή του 3.58.

Πορτογαλία - Ολλανδία: Στη Γενεύη θα γίνει αυτό το φιλικό ματς. Παίζουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.68.  

Αζερμπαϊτζάν – Λευκορωσία: Το φιλικό θα γίνεις το Μπακού και τιμούμε τον άσο της betshop.gr στο 2.75. 

Φινλανδία - Π.Γ.Δ.Μ: Θα παίξουν στην πόλη Μπέλεκ της Αττάλειας. Ποντάρουμε το goal – goal της betshop.gr στο 2.15.

Κύπρος – Μαυροβούνιο: Θα παίξουν στη Λευκωσία. Ποντάρουμε στον άσο της betshop.gr στο 3.99!

Σενεγάλη - Ουζμπεκιστάν: Στην Καζαμπλάνκα του Μαρόκου θα διεξαχθεί το παιχνίδι. Παίζουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.75.

Βουλγαρία - Βοσνία: Παίζουμε το goal- goal της betshop.gr στο 2.03. Το ματς θα γίνει στο Ράζγκραντ της Λουντογκόρετς.

Νορβηγία - Αυστραλία: Στο Όσλο θα γίνει το παιχνίδι. Οι Νορβηγοί έμειναν απ έξω, ενώ προκρίθηκαν οι Αυστραλοί. Θα παίξουμε τον άσο της betshop.gr στο 2.21.

Ουγγαρία – Καζακστάν: Στην Βουδαπέστη η Ουγγαρία αναμένεται να νικήσει έστω και δύσκολα το Καζακστάν. Προτείνουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.35.

Τυνησία - Ιράν: Θα παίξουμε τον άσο της betshop.gr στην πολύ καλή τιμή του 2.51. Το ματς θα γίνει στην πόλη Ρέντες της Τυνησίας.

Ουκρανία - Σαουδική Αραβία: Ποντάρουμε στον άσο της betshop.gr στο 1.62.

Μαρόκο - Σερβία:
Κι οι δυο θα πάνε στη Ρωσία το καλοκαίρι. Το φιλικό θα γίνει στο Τορίνο και προτιμούμε το 2 & no goal της betshop.gr στο 2.77.
Αυστρία - Σλοβενία: Καμία εκ των δυο δεν πάει Μουντιάλ. Το παιχνίδι θα γίνει στο Κλάγεκνφουρτ της Αυστρίας και θα παίξουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.73.

Πολωνία - Νιγηρία: Προκρίθηκαν και οι δυο στο Μουντιάλ. Ο αγώνας θα γίνει στο Βρότσλαβ και θα παίξουμε τα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 1.82.

Σκωτία - Κόστα Ρίκα: Η Σκωτία απέτυχε να προκριθεί στο Μουντιάλ, ενώ η Κόστα Ρίκα θα είναι εκεί. Το ματς θα γίνει στη Γλασκώβη και ποντάρουμε στον άσο της betshop.gr στο 2.18.

Περού - Κροατία: Το παιχνίδι θα γίνει στο Μαϊάμι της Φλόριντα. Κι οι δυο θα παίξουν στα τελικά του Μουντιάλ. Θα προτιμήσουμε το under 2.5 & no goal της betshop.gr στο 1.78.

Μεξικό - Ισλανδία:
Στην Σάντα Κλάρα της Καλιφόρνια θα γίνει ο αγώνας. Κι οι δυο ομάδες θα είναι στη Ρωσία το καλοκαίρι. Θα παίξουμε τον 1 & no goal της betshop.gr στο 2.34.

Αρμενία - Εσθονία: Το ματς θα γίνει στο Γερεβάν της Αρμενίας και θα τιμήσουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.90.

Β. Ιρλανδία - Νότιος Κορέα: Οι Βορειοϊρλανδοί δεν κατάφεραν να προκριθούν και οι Νοτιοκορεάτες θα είναι παρόντες στο Μουντιάλ. Το φιλικό θα γίνει στο Μπέλφαστ και θα ποντάρουμε στο under 2.5 & no goal της betshop.gr στο 1.77.

Καναδάς - Νέα Ζηλανδία:
Καμία εκ των δυο δεν προκρίθηκε. Το φιλικό θα γίνει στη Μούρθια της Ισπανίας και θα παίξουμε το Χ της betshop.gr στο 3.35.

Γεωργία - Λιθουανία: Στην Τυφλίδα θα γίνει το αγώνας και θα προτιμήσουμε τον άσο της betshop.gr  στο 1.89.

Σουηδία - Xιλή: Οι γηπεδούχοι προκρίθηκαν, οι φιλοξενούμενοι, όχι. Το παιχνίδι θα γίνει στη Σόλνα (Στοκχόλμη) και ο άσος της betshop.gr στο 3.15 έχει ένα μικρό ρίσκο.

Ισραήλ - Ρουμανία: Το φιλικό θα γίνει στο Ισραήλ και θα παίξουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.93. 

Βουλγαρία - Καζακστάν: Στη Βουλγαρία θα γίνει το ματς αυτό και θα ποντάρουμε στα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 1.89.

Αλβανία - Νορβηγία: Στο Ελμπασάν της Αλβανίας θα διεξαχθεί το παιχνίδι και θα παίξουμε τον άσο της betshop.gr στο 2.48.

Φινλανδία - Μάλτα: Στην πόλη Μπέλεκ της Τουρκίας θα γίνει ο αγώνας και θα παίξουμε το 2.15 της betshop.gr να νικήσει η Φινλανδία και στα δυο ημίχρονα. 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης