Νέος Παναθηναϊκός… ψάχνεται

Νέος Παναθηναϊκός… ψάχνεται

Ο Παναθηναϊκός “ναυάγησε” στη Μόσχα, όντας μπερδεμένος και ξανά αδύναμος μακριά από το ΟΑΚΑ, δείχνοντας ανέτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις από κάθε άποψη και πλέον καλείται να κάνει ντεμαράζ, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί.

Νέος Παναθηναϊκός… ψάχνεται
Ο Τσάβι Πασκουάλ μία μέρα πριν τη δοκιμασία στη Μόσχα είχε αναφέρει μέσω του blog του στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας πως το Νο1 σε μια ομάδα είναι η πνευματική ετοιμότητα. Ο Παναθηναϊκός σε αυτόν ακριβώς τον τομέα πήρε…-17, με την Χίμκι να το εκμεταλλεύεται στο έπακρο.

Οι “πράσινοι” ήταν κακοί, πολύ κακοί και δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις μιας δύσκολης αναμέτρησης, που έγινε… βουνό εξαιτίας της άσχημης εικόνας τους, παρά την πρώτη παρουσία των δύο νέων αποκτημάτων (Τζέιμς και Πέιν). Η παρουσία των νέων παικτών θα περίμενε κανείς να δώσει έξτρα ώθηση στην ομάδα, ωστόσο αντ’ αυτού, είδαμε μια ομάδα εξόχως μπερδεμένη.

Με τέτοιες εμφανίσεις, όπως αυτή στην “Arena Mytishchi” δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να υλοποιηθεί ο στόχος για το πλεονέκτημα έδρας, με τον Καταλανό τεχνικό να έχει δύσκολη δουλειά μπροστά του, αφού πρέπει να ταιριάξει τα παλιά με τα νέα κομμάτια, παίρνοντας το μάξιμουμ και φυσικά τα αποτελέσματα, έπειτα από ένα αποκαρδιωτικό βράδυ, όπου μεταξύ άλλων καταγράφηκε η χειρότερη φετινή επιθετική συγκομιδή.

Πέρα από την εμφάνιση που ήταν κάκιστη, αποκρουστική εντύπωση προκάλεσε η εικόνα… παραίτησης, που σίγουρα δεν αρμόζει σε ομάδα με υψηλούς στόχους, που έχει τεράστιο κίνητρο να βρεθεί ξανά σε Final-4 έπειτα από έξι χρόνια.


Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης