Βίντεο: «Αγγίζει» την Ευρώπη η Μίλαν

Βίντεο: «Αγγίζει» την Ευρώπη η Μίλαν

Η Μίλαν έδειξε κάποια καλά στοιχεία και αφού νίκη 1-0 την Σαμπντόρια στο San Siro, την έπιασε στην 6η θέση. Δεν δόθηκε πέναλτι στους Γενοβέζους, έχασαν ένα οι Rossoneri, που είχαν και δοκάρι

Βίντεο: «Αγγίζει» την Ευρώπη η Μίλαν
Η Σαμπντόρια είχε νικήσει στα δύο τελευταία παιχνίδια της στο γήπεδο της Μίλαν, όμως αυτοί τη φορά 46.000 τιφόζι των Rossoneri είδαν την ομάδα τους να επικρατεί. Ο Τζενάρο Γκατούζο παρουσίασε στο γήπεδο κάποια πράγματα που ο κόσμος είχε καιρό να δει και αυτά συνδυάστηκαν με τρεις βαθμούς, που έφεραν τους Μιλανέζους συγκάτοικους με την Σαμπ στην 6η θέση της βαθμολογίας της Serie A. Για 10 ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις είναι τώρα η Μίλαν [7 νίκες, 3 ισοπαλίες] και αυτό ήταν το 4ο ματς στα τελευταία 5 που έχει κρατήσει την εστία της ανέπαφη.
 
Στο 6' ο Καλάμπρια έκανε τη σέντρα, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Σιλβέστρε για να πάρει η Μίλαν πέναλτι, όμως ο Βιβιάνο απέκρουσε την εκτέλεση του Ρικάρντο Ροδρίγες. Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και στο 14' ο Καλάμπρια έκανε νέα σέντρα και βρήκε άψογα στην κίνηση τον Μποναβεντούρα που με βολέ έκανε το 1-0. Η Οι Rossoneri ήταν σαφώς ανώτεροι, είχαν κατοχή, δεν επέτρεψαν πολλά πράγματα στην Σαμπ, η οποία όμως στο 36' έπρεπε να πάρει πέναλτι για καθαρό χέρι του Καλάμπρια. Απορία προκάλεσε πως δεν έγινε χρήση VAR, όπως στο 40' που σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ το γκολ του Μπονούτσι.

Στην επανάληψη η Μίλαν είχε δοκάρι στο 52' με το σουτ του - πολύ θετικού - Τσαλχάνογλου και ο Γκατούζο έδωσε ένα 20λεπτό στον Αντρέ Σίλβα βάζοντάς τον αντί του Κουτρόνε. Ο Πορτογάλος έπαιξε το 1-2 με τον Τσαλχάνογλου αλλά δεν τελείωσε τη φάση και στο 88' έβγαλε τον Καλάμπρια τετ-α-τετ αλλά ο πολύ δραστήριος δεξιός μπακ, νικήθηκε από τον Βιβιάνο. Στο 90' οι Rossoneri απέφυγαν το 'έμφραγμα' καθώς ο Κουαλιαρέλα έβγαλε μόνο τον Καπράρι, ο οποίος έχασε απίστευτη ευκαιρία για να κλέψει τον βαθμό για την ομάδα του Μάρκο Τζαμπάολο.

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ντοναρούμα, Ροδρίγες, Ρομανιόλι, Μπονούτσι, Καλάμπρια, Μπίλια, Μποναβεντούρα, Μοντολίβο (85' Λοκατέλι), Τσαλχάνογλου, Σούσο, Κουτρόνε (72' Αντρέ Σίλβα).

Σαμπντόρια (Μάρκο Τζαμπάολο): Βιβιάνο, Μπαρέτο (55' Καπράρι), Φεράρι, Λινέτι, Μπερεζίνσκι, Σιλβέστρε, Κουαλιαρέλα, Μούρου, Τορέιρα, Ραμίρες (72' Κοβνάτσκι), Ζαπάτα (55' Βέρε).
Κλείσιμο

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης