ΑΕΚ: Σκέφτεται Μασούντ ο Χιμένεθ για ντέρμπι

ΑΕΚ: Σκέφτεται Μασούντ ο Χιμένεθ για ντέρμπι

Τη χρησιμοποίηση του Σοτζέι Μασούντ στην ενδεκάδα του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό σκέφτεται σοβαρά ο Μανόλο Χιμένεθ

ΑΕΚ: Σκέφτεται Μασούντ ο Χιμένεθ για ντέρμπι
Μια προπόνηση απέμεινε για να ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ΑΕΚ για το πολύ κρίσιμο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» κι ο Μανόλο Χιμένεθ κατά την προσφιλή του τακτική δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του. Πάντως από τις δοκιμές που έγιναν ακόμη και χθες στο μισό γήπεδο φάνηκαν κάποιες σκέψεις του. 

Όλα δείχνουν πως οι Λιβάγια και Αραούχο θα παίξουν μαζί από την αρχή, αφού ήταν αχώριστο δίδυμο και στις ασκήσεις των τελευταίων προπονήσεων. Αν, δε, επιλεγεί σχήμα με τριάδα στην άμυνα, τότε ο Σοτζέι Μασούντ έχει πολύ σοβαρές πιθανότητες να είναι στο βασικό σχήμα. Επίσης η παρουσία του Σιμόες στον άξονα είναι δεδομένη, αλλά όχι και ο παρτενέρ του, με τους Κονέ και Γαλανόπουλο να παλεύουν για τη θέση. 

Κλείσιμο
Αυτό που δεν είναι σαφές είναι αν θα επιλεγεί τριάδα στην άμυνα και ποια θα είναι η σύνθεσή της. Πέραν του σίγουρου Τσιγκρίνσκι, Βράνιες και Λαμπρόπουλος είναι ετοιμοπόλεμοι, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν θα παίξει ένας εκ των δύο με τον Μπακάκη να πηγαίνει ξανά σε ρόλο αριστερού στόπερ ή θα παίξουν και οι δύο «κλασικοί» στόπερ με τον Μπακάκη να αγωνίζεται στα δεξιά.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης