Κίνηση τώρα: Παραμένει μποτιλιαρισμένος ο Κηφισός - Προβλήματα και στην Αττική Οδό

Κίνηση τώρα: Παραμένει μποτιλιαρισμένος ο Κηφισός - Προβλήματα και στην Αττική Οδό

kinisi
Αυξημένη είναι η κίνηση από νωρίς το πρωί της Τετάρτης.

Ακόμη ένα δύσκολο πρωινό, σήμερα Τετάρτη 22 Μαΐου  για τους οδηγούς των οχημάτων στο λεκανοπέδιο της Αττικής με αρκετούς κεντρικούς άξονες να είναι μποτιλιαρισμένοι, μεταξύ των οποίων ο Κηφισός, η Κηφισίας και η Αττική Οδός.





Κλείσιμο
Σύμφωνα με την Τροχαία για την ώρα  υπάρχουν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων επί της λεωφόρου Κηφισίας στο ρεύμα ανόδου, στη Σταδίου και τη Λεωφόρο Γαλατσίου.


kinisitora-tetarti

Αναλυτικότερα αυξημένη είναι η κίνηση και στα δύο ρεύματα της Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος της Λεωφόρου Αθηνών στην έξοδο και την είσοδο, στο ρεύμα εισόδου της Αθηνών-Κορίνθου, στην Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της Λ. Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη

Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισού, από το ύψος του Ψυχικού, αλλά και στο κέντρο της Αθήνας οι οδηγοί πρέπει να είναι οπλισμένοι με αρκετή υπομονή.

Δυσκολία υπάρχει στην κίνηση των αυτοκινήτων, στην Βασιλίσσης Σοφίας, στην Σταδίου, στην Λεωφόρο Συγγρού, αλλά και στην Γαλατσίου.

Επίσης μποτιλιάρισμα παρατηρείται στον Πειραιά και κυρίως γύρω από το λιμάνι, στην παραλιακή στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, από το ύψος της Αλίμου, στο ρεύμα προς Πειραιά ενώ και στην Αττική Οδό, καταγράφονται καθυστερήσεις.


Άμεση ενημέρωση για την κίνηση στους κεντρικούς δρόμους της Αττικής, τις καθυστερήσεις στην κυκλοφορία των οχημάτων, το μποτιλιάρισμα, τα τροχαία. Δείτε τον διαδραστικό χάρτη με την κίνηση τώρα στους δρόμους της Αττικής, ΕΔΩ.

Ειδήσεις σήμερα:

«Μπήκε στο αμάξι και ήθελε να πατήσει τον σύζυγό μου» - Η περιγραφή της 43χρονης για το άγριο ξύλο σε φανάρι στο Αιγάλεω

Ζέστη και σκόνη σήμερα, έρχεται «ψυχρή λίμνη» με μπόρες και πτώση της θερμοκρασίας

Αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία στη Βραζιλία: 16χρονος σκότωσε γονείς και αδελφή επειδή του πήραν το κινητό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης