Βίντεο: Τα χρειάστηκε, αλλά πάει για την πρώτη κούπα η Σίτι!

Βίντεο: Τα χρειάστηκε, αλλά πάει για την πρώτη κούπα η Σίτι!

Μπορεί να ζορίστηκε δεύτερη φορά από την τίμια Μπρίστολ, αλλά η Μαν. Σίτι έβαλε πλώρη για τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Σε ένα ματς που έγινε θρίλερ, επικράτησε 3-2 και πέρασε στον τελικό του Λιγκ Καπ

Βίντεο: Τα χρειάστηκε, αλλά πάει για την πρώτη κούπα η Σίτι!
Αν και δεν είχε Στιλ -σε αντίθεση με την αντίπαλό της που είχε τον πρώην τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού κάτω από τα δοκάρια της- η Μάντσεστερ Σίτι πάει ολοταχώς για την πρώτη κούπα της σεζόν. 

Παρόλο που τα βρήκε για δεύτερη φορά μπαστούνια από τη σκληροτράχηλη Μπρίστολ Σίτι, η ομάδα του Γκουαρντιόλα επικράτησε 3-2 και εξασφάλισε τη συμμετοχή στον τελικό του Λιγκ Καπ. 

Έχοντας προίκα το (επίσης δύσκολο) 2-1 του πρώτου αγώνα, οι «πολίτες» φάνηκαν να καθαρίζουν με συνοπτικές διαδικασίες: Με κοντινό σουτ του Σανέ λίγο πριν το ημίχρονο και ωραίο τελείωμα του Αγουέρο (έπειτα από υπέροχη ενέργεια και ασίστ του Ντε Μπρόινε) στο ξεκίνημα του δεύτερου. 

Οι γηπεδούχοι όμως δεν παραιτήθηκαν. Κι αφού μείωσαν με κεφαλιά του Πακ στο 64’, κέρδισαν το δικαίωμα να ονειρευτούν για λίγα δευτερόλεπτα τη μεγάλη ανατροπή (με γκολ του Φλιντ στο 94’). 

Ωστόσο σε διάστημα μόλις δυο λεπτών, ο Ντε Μπρόινε τελείωσε οριστικά το θέμα και υπογράφοντας την επικράτηση της Σίτι, έκλεισε το ραντεβού της στον τελικό με μια εκ των Άρσεναλ-Τσέλσι (που παίζουν αύριο στη ρεβάνς του 0-0). 
Κλείσιμο

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης