Φάκελος Μάικ Τζέιμς: Από τον Παναθηναϊκό στον 1ο μήνα του NBA (video)

Φάκελος Μάικ Τζέιμς: Από τον Παναθηναϊκό στον 1ο μήνα του NBA (video)

Ισραήλ, Ιταλία, Ελλάδα, Ισπανία, ξανά Ελλάδα και… επιτέλους ΉΠΑ!

Φάκελος Μάικ Τζέιμς: Από τον Παναθηναϊκό στον 1ο μήνα του NBA (video)
Το μπασκετικό ταξίδι του Μάικ Τζέιμς περιλαμβάνει αρκετές στάσεις μέχρι να φτάσει στο μέρος που εκπληρώνονται τα παιδικά όνειρα, τον μαγικό κόσμο του NBA!

Από το καλοκαίρι του 2012 μέχρι αυτό του 2017 ο Τζέιμς περιπλανήθηκε στην Ευρώπη εκεί όπου έφτασε στο Final 4 της Ευρωλίγκας με τη φανέλα της Μπασκόνια αλλά και την κατάκτηση του νταμπλ με τον Παναθηναϊκό.

Κάθε παιδί που ασχολείται με το μπάσκετ ωστόσο, και ιδίως αυτά που έχουν γεννηθεί στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ονειρεύονται μία μέρα να αγωνιστούν στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Μετά από πολλά χρόνια προσπαθειών και υπομονής ο 27χρονος γκαρντ κατάφερε να εξασφαλίσει ένα two-way συμβόλαιο με τους Σανς ως αποτέλεσμα των καταπληκτικών εμφανίσεων του στο Summer League.

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα

Κλείσιμο
Ο Μάικ Τζέιμς πάτησε για πρώτη φορά το παρκέ της “Talking Stick Resort Arena” στις 18 Οκτωβρίου και φρόντισε να κάνει άμεσα αισθητή την παρουσία του με 12 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1 ασίστ ερχόμενος από τον πάγκο. Έκτοτε, η πορεία του ρούκι του Φοίνιξ ήταν ανοδική ενώ σε αυτό βοήθησε η αποχώρηση του Έρικ Μπλέντσο από την ομάδα.

Μετά από 18 αγώνες ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού σημειώνει κατά μέσο όρο 11.4 πόντους, 3.1 ριμπάουντ και 4 ασίστ με το χαμηλό 38.5% στα σουτ εντός πεδιάς. Όσον αφορά στο career high αυτό ήρθε απέναντι στους Νετς σε μια βραδιά όπου ο Τζέιμς πέτυχε 24 πόντους (9/16 σουτ), μοίρασε 5 ασίστ και έκλεψε τη μπάλα τέσσερις για να στείλει μήνυμα πως αξίζει και με το παραπάνω τη θέση στο ρόστερ!

Η αυτοπεποίθηση του Αμερικάνου είχε πλέον χτυπήσει… κόκκινο κάτι που επιβεβαιώθηκε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο στις 23 Οκτωβρίου κόντρα στους Κινγκς. Ο Τζέιμς πήρε τη μπάλα και, παρά την παρουσία του ηγέτη Μπούκερ στο παρκέ, ήταν αυτός που πέτυχε το κρισιμότερο καλάθι του αγώνα.




Διαβάστε περισσότερα:www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης