Επέστρεψε με πολλές αλλαγές το Euroleague Fantasy!

Επέστρεψε με πολλές αλλαγές το Euroleague Fantasy!

Το Euroleague Fantasy Challenge, το αγαπημένο παιχνίδι των φίλων της Ευρωλίγκας, επέστρεψε με πολλές αλλαγές και στόχο να χαρίσει μία ξεχωριστή εμπειρία!

Επέστρεψε με πολλές αλλαγές το Euroleague Fantasy!
Όπως έγινε γνωστό μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Ευρωλίγκας το Euroleague Fantasy Challenge θα είναι φέτος φανερά ανανεωμένο ως αποτέλεσμα της νέας συνεργασίας που ξεκίνησε με την DraftKings.

Το νέο σύστημα θα περιλαμβάνει αρκετές αλλαγές, νέα έπαθλα, καινούριες λίγκες και όλα αυτά με σκοπό την καλύτερη δυνατή απόλαυση από τους παίκτες που εδώ και 13 χρόνια παίρνουν μέρος στο παιχνίδι με περισσότερες από 1 εκατομμύριο ομάδες.

Για να πάρετε μέρος στο Euroleague Fantasy Challenge της νέας αγωνιστικής περιόδου πατήστε ΕΔΩ!

Αξίζει να σημειωθεί πως στη νέα μορφή θα υπάρχει ο νέος διαγωνισμός σε συνεργασία με τις εταιρείες FanHub και DraftKings αλλά και παιχνίδια που θα διοργανώνονται σε καθημερινή βάση από την DraftKings και θα ξεκινήσουν αρχικά σε Ηνωμένο Βασίλεια, Γερμανία, Καναδά και Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι βασικές αλλαγές του νέου Euroleague Fantasy Challenge!
Κλείσιμο

Όπως προείπαμε το Euroleague Fantasy Challenge θα παρουσιαστεί φανερά βελτιωμένο και μία από τις βασικές αλλαγές αφορά επί της ουσίας των αριθμό των παικτών που θα μπορεί να επιλέγει ο χρήστης κάθε εβδομάδα! Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες δεν θα είναι πλέον 10 αλλά 12, εκ των οποίων οι 8 θα είναι βασικοί και οι 4 θα έρχονται από τον πάγκο με σκοπό να αντικαταστήσουν τους βασικούς αν υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Πηγή: www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης