Βίντεο: «Διαβολικό» Βέλγιο, σταμάτησε στο... 9-0 κόντρα στο Γιβραλτάρ!

Βίντεο: «Διαβολικό» Βέλγιο, σταμάτησε στο... 9-0 κόντρα στο Γιβραλτάρ!

Αποβλήθηκε ο Βίτσελ και δεν παίζει στο παιχνίδι με την Εθνική Ελλάδας 

Βίντεο: «Διαβολικό» Βέλγιο, σταμάτησε στο... 9-0 κόντρα στο Γιβραλτάρ!
Στα προπονητικά διπλά του Βελγίου οι μάχες θα είναι σίγουρα πιο δυνατές. Οπότε, το εντός με το Γιβραλτάρ ήταν δεδομένο ότι θα εξελισσόταν πιο εύκολα κι από προπόνηση. Αλλωστε και στο εκτός έδρας 0-6 είχαν νικήσει οι παίκτες του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. Μόνο που οι Βέλγοι αυτή τη φορά σταμάτησαν στα εννιά. Είχαν προλάβει να βάλουν τα έξι πριν το ημίχρονο, κάτι που δεν είχε συμβεί ξανά σε προκριματικά Ευρώπης από το 1997 (0-6 η Ρουμανία στο Λίχτενσταϊν), ενώ οι Κόκκινοι Διάβολοι δεν το είχαν βιώσει για 60 χρόνια (το 7-1 με την Ισλανδία το 1957).

Ο αγώνας δεν χωράει καμία κριτική. Το πιο σημαντικό ήταν το χατ τρικ του δεξιού μπακ Μενιέ (18', 60', 67'), ο οποίος έκανε και τέσσερις ασίστ! Επίσης, το γκολ του Λουκάκου ήταν οφσάιντ (38'), ενώ εκείνο του Βίτσελ (27') ήταν ένα υπέροχο ψαλιδάκι. Ο τελευταίος όμως έκανε χαζομάρα και αποβλήθηκε και έτσι δεν θα παίξει κόντρα στην Ελλάδα στη συνάντηση που θα έχουμε την Κυριακή. Κακό για μας ότι σκόραρε ο Αζάρ, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό στο ξεκίνημα της σεζόν και αυτή ήταν η πρώτη του εμφάνιση.

Βέλγιο (Ρομπέρτο Μαρτίνεθ): Κουρτουά, Κομπανί, Αλντερβαϊρελντ, Βερτόνγκεν, Μενιέ, Βίτσελ, Καράσκο, Ντε Μπρόινε (85' Τιέλεμανς), Μέρτενς (46' Ντεμπελέ), Αζάρ (77' Τ. Αζάρ), Λουκάκου.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης