Χάσι: «Αξίζαμε πολύ μεγαλύτερο σκορ»

Χάσι: «Αξίζαμε πολύ μεγαλύτερο σκορ»

Ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του, αλλά όχι και το σκορ (2-1) το οποίο θεωρεί «φτωχό» εμφανίστηκε ο Μπέσνικ Χάσι μετά τη νίκη επί της Ριέκα

Χάσι: «Αξίζαμε πολύ μεγαλύτερο σκορ»
Μικρό για την κυριαρχία του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση θεωρεί ο Μπέσνικ Χάσι το 2-1 επί της Ριέκα. Πάντως ο Κοσσοβάρος προπονητής ήταν πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση και το χαρακτήρα της ομάδας του. 

«Δεν είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Πιστεύω πως αξίζαμε πολλά περισσότερα, αλλά είμαι ικανοποιημένος με τον τρόπο που παίξαμε. Κρατώ τον τρόπο που αγωνιστήκαμε. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και μαχητικοί, κάναμε τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος αλλά δεν σκοράραμε και η Ριέκα σκόραρε στην πρώτη δική της. Αυτός είναι ο κίνδυνος σε αυτά τα ματς. Όμως ακόμη κι όταν χάναμε συνεχίσαμε να παλεύουμε και πιστεύαμε πως θα τα καταφέρουμε. Στο τέλος αξίζαμε να νικήσουμε», τόνισε. 

Κλείσιμο
Όσο για το αν το 2-1 αλλάζει τον τρόπο προσέγγισης για τη ρεβάνς; «Δεν αλλάζουμε τίποτα. Ξέραμε εξ αρχής πως θα έχουμε δύο δύσκολα 90λεπτα απέναντι στη Ριέκα. Έχει τελειώσει το πρώτο κι έχουμε ένα ακόμη δύσκολο ματς στην Κροατία», απάντησε.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης