Ραπίντ: «Δεν άντεξε στη μεγάλη πίεση και διέψευσε τις προσδοκίες μας ο Τρίστασον»!

Ραπίντ: «Δεν άντεξε στη μεγάλη πίεση και διέψευσε τις προσδοκίες μας ο Τρίστασον»!

Τον «φάκελο» Τρίστασον άνοιξε ο αθλητικός διευθυντής της Ραπίντ Βιέννης, Φρέντι Μπίκελ, σε μεγάλη συνέντευξή του στην Αυστρία. Τι είπε για το… ρίσκο, να κάνει καλή χρονιά με την ΑΕΚ ο παίκτης

Ραπίντ: «Δεν άντεξε στη μεγάλη πίεση και διέψευσε τις προσδοκίες μας ο Τρίστασον»!
Μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα -για τους φίλους της ΑΕΚ και όχι μόνο- συνέντευξη παραχώρησε ο αθλητικός διευθυντής της Ραπίντ Βιέννης, Φρέντι Μπίκελ, με αφορμή τον δανεισμό του Άρνορ Τρίστασον στην «Ένωση». 

Ο κ. Μπίκελ μίλησε στην ιστοσελίδα ''laola1.at'', που έχει, φυσικά, πρώτο θέμα όσα είπε, και στο μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξής του αναφέρεται στον 24χρονο Ισλανδό, στα… πόδια του οποίου η ομάδα της αυστριακής πρωτεύουσας είδε, πέρυσι, τον νέο αστέρι της, δαπανώντας 2 εκατ. ευρώ, προκειμένου να τον αποκτήσει από τη Νόρκεπινγκ. 

Κλείσιμο
Ωστόσο, η χρονιά ήταν γεμάτη ατυχίες για τον Τρίστασον, που είχε τραυματισμούς και δεν κατάφερε να δείξει αυτά που περίμεναν στη Βιέννη. 

Ιδού ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του αθλητικού διευθυντή της Ραπίντ Βιέννης, Φρέντι Μπίκελ: 

Πόσο ανακουφισμένος είστε, που το θέμα του Τρίστασον τελείωσε; 

Ανακουφισμένος, είναι η λάθος λέξη. Είμαι χαρούμενος, γιατί μία ανησυχία λύθηκε. Υπήρξε μία αναταραχή στην ομάδα, με την έννοια ότι δεν θέλω οι παίκτες να είναι αναποφάσιστοι στο μυαλό τους (σ.σ. για το αν θέλουν ή όχι να παραμείνουν στην ομάδα). Τώρα, αποφάσισε και είμαι χαρούμενος, που μπορούμε να συνεχίσουμε δυναμικά την προετοιμασία μας. 

Το να ανακοινώνεται μεταγραφή τα ξημερώματα δεν είναι και τόσο συνηθισμένο… Αυτό δείχνει ότι θέλατε να ξεμπερδεύετε; 

Όχι. Μπορούσαμε να περιμένουμε μέχρι σήμερα (σ.σ. Τετάρτη, 5/7), αλλά οι Έλληνες ήθελαν να τελειώσουν όλα εντός ενός 24ώρου. Κάτι ασυνήθιστο. Αν ήμουν δημοσιογράφος, δεν θα ήμουν και πολύ χαρούμενος για αυτό, αλλά αυτό ήθελαν και συμφωνήσαμε. 

Έχει ειπωθεί πολλές φορές ότι ο Τρίστασον δεν αισθάνθηκε παίκτης της Ραπίντ ούτε 1%. Ότι δεν του άρεσε το περιβάλλον στην Αυστρία. Το επιβεβαιώνετε αυτό; Τι τον απασχολούσε; 

Του είμαι ευγνώμων για την ειλικρίνειά του. Πάντα χρησιμοποιούσε ''καθαρές'' λέξεις. Δεν νομίζω ότι είχε πρόβλημα με το περιβάλλον. Προσωπικά, δεν θεωρώ ότι μπορώ και πρέπει να τον κρίνω. Εκείνος αισθάνθηκε ότι οι προσδοκίες (σ.σ. από τη Ραπίντ) ήταν πολύ υψηλές και δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει, καθώς είχε συνεχόμενους τραυματισμούς, που τον έφερναν πίσω. Ήταν μια άτυχη περίοδος για εκείνον. Δεν θα τον κρίνω, πιστεύω στις δυνατότητές του. Αλλά συνέβησαν διάφορα… 

Άρα, δεν άντεξε στην πίεση και διέψευσε τις προσδοκίες σας, για παίκτης που κόστισε 2 εκατ. ευρώ. 

Ναι, έχω αυτή την αίσθηση. Η Ραπίντ, βέβαια, είναι, επίσης, λίγο απαιτητική σαν ομάδα. Και σε ό,τι αφορά τον κόσμο και σε ό,τι αφορά τους δημοσιογράφους. Όλοι περιμένουν κάτι από εσένα. Όλοι ξέρουν ότι παίρνεις καλά λεφτά. Και μετά, μπορεί να μην προετοιμαστείς σωστά ή να έχεις τραυματισμούς… Οπότε, όλοι ήταν δυσαρεστημένοι με τον Άρνορ. 

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης