Μετά το επεισόδιο με δημοσιογράφο, ο Τουράν αποσύρθηκε από την Εθνική Τουρκίας!

Μετά το επεισόδιο με δημοσιογράφο, ο Τουράν αποσύρθηκε από την Εθνική Τουρκίας!

Ο Φατίχ Τερίμ τον άφησε εκτός αποστολής για το προσεχές ματς, ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης ανακοίνωσε την απόσυρσή του!

Μετά το επεισόδιο με δημοσιογράφο, ο Τουράν αποσύρθηκε από την Εθνική Τουρκίας!
Ο διεθνής μέσος, συνάντησε στο αεροπλάνο της αποστολής των Τούρκων, τον δημοσιογράφο της Milliyet, Μπιλάλ Μεσέ και ξέσπασε εναντίον του, φτάνοντας στο σημείο να τον αρπάξει από τον λαιμό!

Το θέμα πήρε διαστάσεις, ο ποδοσφαιριστής έγραψε για το περιστατικό στα social media προσπαθώντας να υπερασπιστεί τον εαυτό του, δίχως διάθεση ν' απολογηθεί, αφού πιστεύει ότι χειρίστηκε ένα ζήτημα που είχε θίξει την υπόληψή του.
Κλείσιμο

Πλέον, όμως, τιμωρήθηκε... Ο Φατίχ Τερίμ τον άφησε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με το Κόσοβο (11/6) για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018.

Η αντίδραση του αρχηγού της Εθνικής Τουρκίας ήταν άμεση. Από τη Σλοβενία, όπου βρίσκεται η αποστολή, ανέφερε στους εκπροσώπους του Τύπου ότι δεν συνεχίζει στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα από εδώ και στο εξής.

Συγκεκριμένα, είπε: «Δεν είμαι εδώ ως αρχηγός της Εθνικής Τουρκίας, αλλά ως πολίτης. Μιλάω ως άνθρωπος που ήταν πάντα στο πλευρό της Εθνικής Τουρκίας, που αγαπά τη χώρα του. Μίλησα με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας και τη σύζυγό μου και πήρα την απόφαση να σταματήσω από την Εθνική. Ήρθε η ώρα να πω το αντίο με τιμή. Δεν πάλεψα στη ζωή μου να είμαι καλός ποδοσφαιριστής, πάλεψα για την τιμή μου και να είμαι καλός άνθρωπος».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης