H Ρεάλ προσφέρει κι αυτή 130 εκατ. ευρώ για τον Εμπαπέ!

H Ρεάλ προσφέρει κι αυτή 130 εκατ. ευρώ για τον Εμπαπέ!

Τρελά πράγματα ενόψει καλοκαιριού στο μεταγραφικό τοπίο, καθώς, η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να κατέθεσε κι εκείνη πρόταση 130 εκατ. ευρώ για τον Εμπαπέ,»ιοφαρίζοντας» το ποσό που έχει προσφέρει και η Μάντσεστερ Σίτι!

H Ρεάλ προσφέρει κι αυτή 130 εκατ. ευρώ για τον Εμπαπέ!
Πέρσι ένας Γάλλος ο Πολ Πογκμπά «γκρέμισε» το ρεκόρ της ακριβότερης μεταγραφής καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρειάστηκε να δαπανήσει 105 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Γιουβέντους.

Δώδεκα μήνες αργότερα το συγκεκριμένο ποσό φαντάζει μικρό για τα… πόδια του Κιλιάν Εμπαπέ, του 18χρονου επιθετικού της Μονακό στα πόδια του οποίου σφάζονται οι κορυφαίες Ευρωπαϊκές ομάδες με την Ρεάλ να μπαίνει στο χορό της απόκτησης του, απαντώντας στην Μάντσεστερ Σίτι που είχε κάνει την αρχή.
 
Κλείσιμο
Βάσει του «Telefoot», οι «μερένγκες» αποφάσισαν να δείξουν ότι μπορούν να κοντράρουν τους «πολίτες» και προκειμένου να κοντράρουν τον αγγλικό σύλλογο, έκαναν ίδια προσφορά.

Αυτή η προσφορά ανέρχεται στα 130 εκατ. ευρώ, ωστόσο, ενδεχομένως να μη φανεί αρκετό, αφού η Μονακό έχει έκλεισε την πόρτα στην προσπάθεια που έκανε η Σίτι για τον 18χρονο αστέρα που τρέλανε την Ευρώπη τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης