Βίντεο: «Αντίο» με γκολ ο Ποντόλσκι στο Γερμανία-Αγγλία 1-0

Βίντεο: «Αντίο» με γκολ ο Ποντόλσκι στο Γερμανία-Αγγλία 1-0

Στο ματς που έγινε προς τιμήν του ο Λούκας Ποντόλσκι με δικό του φανταστικό γκολ χάρισε τη νίκη 1-0 στην Γερμανία σε βάρος της Αγγλίας στο Ντόρτμουντ

Βίντεο: «Αντίο» με γκολ ο Ποντόλσκι στο Γερμανία-Αγγλία 1-0
Σε ένα παιχνίδι-γιορτή για τον ίδιο στο Signal-Iduna Park, ο Λούκας Ποντόλσκι αποχαιρέτισε την Εθνική Γερμανίας με τον καλύτερο τρόπο. Ο πρώην άσος των Μπάγερν Μονάχου, Κολονίας, Ιντερ, Αρσεναλ, Γαλατασαράι πέτυχε το μοναδικό γκολ της φιλικής αναμέτρησης κόντρα στην Αγγλία, που είχε δοκάρι με τον Ανταμ Λαλάνα, με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής ύστερα από το οποίο η μπάλα υψώθηκε στο παραθυράκι. Η Mannschaft έκανε ρεκόρ κόντρα στα Τρία Λιοντάρια, καθώς έφτασε το απαραβίαστο της εστίας της στα 648 λεπτά, με τον Αντουάν Γκριζμάν να είναι ο τελευταίος που σκοράρει σε βάρος της στον ημιτελικό του Euro 2016.

Ο Ποντόλσκι αποχαιρέτισε με 130 εμφανίσεις με το Εθνόσημο στο στήθος (3ος ever) και είναι ο 3ος σκόρερ όλων των εποχών για την Γερμανία φτάνοντας τα 49 γκολ. Σε τελική φάση διοργανώσεων πέτυχε 9 τέρματα σε 27 αναμετρήσεις και έβαλε στο παλμαρέ του τον απόλυτο τίτλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2014 στα γήπεδα της Βραζιλίας. Το 2006 αναδείχθηκε κορυφαίος νεαρός παίκτης.

Κλείσιμο
Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης