Με πολλές αλλαγές για την αντεπίθεση ο Ολυμπιακός

Με πολλές αλλαγές για την αντεπίθεση ο Ολυμπιακός

Πολλές αλλαγές, ίσως και πάνω από τη μισή ενδεκάδα, ετοιμάζει ο Πάουλο Μπέντο για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι

Με πολλές αλλαγές για την αντεπίθεση ο Ολυμπιακός
Η εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στον Πανιώνιο (0-1) ήταν απογοητευτική και η ανάγκη βελτίωσης εν όψει της πολύ δύσκολης συνέχειας είναι αναγκαία. Οι «ερυθρόλευκοι» την Πέμπτη δίνουν τη ρεβάνς του 0-0 για τα προημιτελικά του Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι (19:30) και δεν υπάρχουν περιθώρια για νέο στραβοπάτημα, καθώς ήδη οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν έντονες την Κυριακή. 

Ο Πάουλο Μπέντο, που αμφισβητείται έντονα από μεγάλη μερίδα οπαδών και ΜΜΕ, αλλά εξακολουθεί να έχει τη στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη, ετοιμάζει πολλές αλλαγές. Στο βασικό σχήμα θα επανέλθουν σίγουρα οι Μποτία, Φιγκέιρας, Σισοκό, Ρέτσος και Ανσαριφάρντ, ενώ σήμερα θα φανεί αν ο Μάρτινς ξεπέρασε την κάκωση από το παιχνίδι με την Οσμανλίσπορ. Είναι πιθανό, δε, να πάρουν ανάσες οι Σεμπά και Φορτούνης, που έπαιξαν σερί τα δύσκολα ματς με ΑΕΚ, Οσμανλίσπορ και Πανιώνιο και υπολογίζονται για βασικοί στα μεγάλα ματς με ΠΑΟΚ και Μπεσίκτας που ακολουθούν. 

Ο Πορτογάλος προπονητής δεν αποκλείεται να ενεργοποιήσει ξανά μετά από καιρό τους Μάριν και Καμπιάσο, καθώς τα παιχνίδια είναι πολλά και υπάρχουν απώλειες. Για παράδειγμα ο Σεμπά συμπλήρωσε κάρτες στο πρωτάθλημα και θα αποφασιστεί να λείψει από ένα από τα τέσσερα προσεχή ματς.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης