Αυστραλιανό ΟΠΕΝ: Ο Τζόκοβιτς αποκλείστηκε από τον Ουζμπέκο Ιστομίν!

Αυστραλιανό ΟΠΕΝ: Ο Τζόκοβιτς αποκλείστηκε από τον Ουζμπέκο Ιστομίν!

Ο Σέρβος τενίστας που έχει κατακτήσει 6 φορές το τουρνουά στη Μελβούρνη έχασε με 3-2 από τον απίθανο Ιστομίν ο οποίος στα 14 του κινδύνεψε να χάσει το πόδι του με τους γιατρούς να μην του αφήνουν ελπίδες να ξαναπαίξει τένις - Εκτός συνέχειας και ο Παγδατής

Αυστραλιανό ΟΠΕΝ: Ο Τζόκοβιτς αποκλείστηκε από τον Ουζμπέκο Ιστομίν!
Το μακρινό 2001 ε ηλικία 14 ετών ο Ντένις Ιστομίν ήταν ένα από τα μεγάλα ταλέντα του παγκόσμιου τένις… Μόνο που το ταξίδι του στην Τασκένδη (γεννημένος από Ρώσους γονείς, αλλά πολιτογαφημένος Ουζμπέκος) προκειμένου να συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά έφερε τα πάνω κάτω. 

Ένα φορτηγό έπεσε στο αυτοκίνητο που τον μετέφερε και σώθηκε από θαύμα με το πόδι του να σφηνώνεται στα συντρίμμια και τους γιατρούς να το σώζουν με… υπεράνθρωπες προσπάθειες, ενώ χρειάστηκε να του κάνουν 80 ράμματα!

«Δεν θα είσαι σε θέση να παίξεις τένις…», του είπαν τρεις μήνες μετά το ατύχημα, όταν και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, ωστόσο δύο χρόνια αργότερα με προπονήτρια τη μητέρα του Κλαούντια επέστρεψε στα γήπεδα κι από το 2003 έγινε επαγγελματίας.

Η ιστορία του μοιάζει με… παραμύθι, το οποίο όμως ελάχιστοι γνώριζαν μέχρι σήμερα. Μέχρι τη στιγμή δηλαδή που πρωταγωνίστησε στην πρώτη τεράστια έκπληξη του Αυστραλιανού ΟΠΕΝ όπου κέρδισε με 3-2 τον Νόβακ Τζόκοβιτς!

Ο Ιστομίν από το 2004 που ξεκίνησε να παίζει επαγγελματικά έχει κερδίσει μόνο ένα τουρνουά της ATP (το 2015 στο Νότιγχαμ) και τώρα είναι στο Νο 117 της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά κατάφερε να κερδίσει το Νο2!!!
Κλείσιμο

Εκτός συνέχειας στο Αυστραλιανο ΟΠΕΝ έμεινε ο Μάρκος Παγδατής ο οποίος ηττήθηκε εύκολα με 3-0 από τον Ραφαέλ Ναδάλ…

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης