Νέα καταγγελία Ολυμπιακού κατά Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Νέα καταγγελία Ολυμπιακού κατά Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός προσέθεσε ένα ακόμη επεισόδιο στην κόντρα με τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού – Κατέθεσε νέα καταγγελία στον αθλητικό δικαστή για «παράνομη παρουσία» του στους τελικούς της Basket League και για δήλωσή του με την ολοκλήρωση της Α1

Νέα καταγγελία Ολυμπιακού κατά Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Χθες η ΚΑΕ Ολυμπιακός μέσω διαρροής έδειξε ότι δεν έχει αλλάξει στάση απέναντι στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, θεωρώντας ότι κι ο ισχυρός άνδρας του μπασκετικού Παναθηναϊκού δεν έχει αλλάξει συμπεριφορά…

Σήμερα έγινε γνωστό ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν προχωρήσει σε δύο νέες καταγγελίες εις βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλο αναφορικά με την παρουσία του στο δεύτερο τελικό της Basket League, αλλά και τη δήλωση που έκανε μετά τον 4ο τελικό.

Στις 13/4 με απόφαση του ΑΣΕΑΔ είχε επιτραπεί στον κ. Γιαννακόπουλο η είσοδος του στους αγωνιστικούς χώρους κι η αρχή είχε γίνει απ' το ΣΕΦ στην έναρξη της τελικής σειράς των φετινών play off. 

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξακολουθεί να 'χει διαφορετική άποψη ως προς τη χρονική στιγμή που ανέκτησε το δικαίωμα της παρουσίας στους αγωνιστικούς χώρους (θεωρούν ότι θα μπορούσε να το κάνει από τον Οκτώβριο του 2016) και τον κατήγγειλε για την παρουσία του στο φαληρικό στάδιο, όπως και στο ΟΑΚΑ στη συνέχεια, ενώ η άλλη καταγγελία αφορούσε τη δήλωση του την επομένη της απώλειας του πρωταθλήματος όταν μεταξύ άλλων είχε αναφέρει: 

«.Δεν περίμενα ότι ο Ολυμπιακός είχε δουλέψει τόσο πολύ στο εξωαγωνιστικό κομμάτι, με αποτέλεσμα να αφήσω την ομάδα απροστάτευτη στις ορέξεις των κομάντο-διαιτητών. Πλέον μου έγινε μάθημα. 
Κλείσιμο

Το χθεσινό ήταν όχι απλά γροθιά στο στομάχι αλλά κλωτσιά στα αρ… δια. Οι δυνατοί όμως έχουμε μάθει να σηκωνόμαστε και να πολεμάμε. Αυτό θα κάνουμε».
Πηγή:www.gazzetta.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης