Νεοζηλανδός αθλητής λέει ότι τον απήγαγαν στο Ρίο

Νεοζηλανδός αθλητής λέει ότι τον απήγαγαν στο Ρίο

Ο 27χρονος Jason Lee  υποστηρίζει ότι απήχθη από άνδρες οι οποίοι ήταν ντυμένοι αστυνομικοί οι οποίοι τον έσυραν με τη βία σε δύο μηχανήματα ανάληψης χρημάτων

Νεοζηλανδός αθλητής λέει ότι τον απήγαγαν στο Ρίο
Ένας Νεοζηλανδός αθλητής του ζίου ζίτσου ισχυρίστηκε ότι τον «απήγαγαν» στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Ο 27χρονος Jason Lee ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Τι κάνατε εσείς χθες; Εμένα με απήγαγαν. Πάω για Ολυμπιακούς! #Rio2016». («What did you guys get up to yesterday? I got kidnapped. Go Olympics! #Rio2016»).

Ο αθλητής υποστηρίζει ότι απήχθη από άνδρες οι οποίοι ήταν ντυμένοι αστυνομικοί οι οποίοι τον έσυραν με τη βία σε δύο μηχανήματα ανάληψης χρημάτων. Ο αθλητής σύμφωνα με τα λεγόμενά του έδωσε χρήματα στους απαγωγείς του και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Ο Lee ζει στη Βραζιλία τους τελευταίους 10 μήνες αλλά δεν θα συμμετέχει στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες γιατί το ζίου ζίτσου δεν έχει γίνει ακόμα ολυμπιακό άθλημα. 

Στο μεταξύ η ολυμπιακή ομάδα της Αυστραλίας αρνείται να μεταφέρει τους αθλητές της στο ολυμπιακό χωριό στο Ρίο γιατί δεν έχει πεισθεί για τις συνθήκες που επικρατούν στα καταλύματα. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης