Φιλικό με Ολλανδία η Εθνική

Φιλικό με Ολλανδία η Εθνική

Σπουδαίο φιλικό «κλείστηκε» με την Ολλανδία στο Άμστερνταμ για τις αρχές Σεπτεμβρίου, λίγο πριν από την έναρξη της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ της Ρωσίας

Φιλικό με Ολλανδία η Εθνική
Η Εθνική ομάδα θα κληθεί να αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την Ολλανδία στο Άμστερνταμ, στις 2 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αυτό θα είναι το τρίτο κατά σειρά φιλικό «τεστ», καθώς όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα κοντράρει την Αυστραλία δύο φορές μάλιστα, τη μία στο Σίδνεϊ (04/06) και την άλλη στη Μελβούρνη (07/06). 

Να θυμίζουμε ότι η «γαλανόλευκη» έχει ρεπό την πρώτη αγωνιστική και γι’ αυτό το λόγο θα διεξαχθεί και τέταρτο φιλικό με αντίπαλο τη διοργανώτρια Ρωσία στη Μόσχα, στις 6 Σεπτεμβρίου. Οι επίσημες υποχρεώσεις αρχίζουν στις 7 Οκτωβρίου κόντρα στην Κύπρο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τη δεύτερη αγωνιστική της προκριματικής φάσης. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Μίχαελ Σκίμπε βρίσκεται στην Αθήνα από την περασμένη Τρίτη προκειμένου να συναντηθεί με τους συνεργάτες του για θέματα που αφορούν τον σχεδιασμό της Εθνικής. Η ατζέντα περιλαμβάνει τις τελικές λεπτομέρειες για το ταξίδι στην Αυστραλία, τον προγραμματισμό για την παρακολούθηση των αντιπάλων μας στα προκριματικά και φυσικά το πλάνο για τις πιθανές κλήσεις των διεθνών. 

Ο Γερμανός τεχνικός αναμένεται να «τσεκάρει» την κατάτασταση αρκετών ποδοσφαιριστών στα playoffs της Super League, ενώ δεν αποκλείεται να δει από κοντά και κάποιον από τους διεθνείς που αγωνίζονται στο εξωτερικό. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης