Πελεγκρίνι: «Άδικο να χάσουμε. Πιο δίκαια… τα πέναλτι»

Πελεγκρίνι: «Άδικο να χάσουμε. Πιο δίκαια… τα πέναλτι»

Η Μαν. Σίτι αδικείται από την ήττα με 1-0 από τη Ρεάλ, σύμφωνα με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι που εκτιμά πως το δικαιότερο θα ήταν να κριθεί η πρόκριση στα πέναλτι

Πελεγκρίνι: «Άδικο να χάσουμε. Πιο δίκαια… τα πέναλτι»
Τα πέναλτι θα ήταν η πιο δίκαια κατάληξη στο ζευγάρι ανάμεσα στη Ρεάλ και τη Μαν. Σίτι, σύμφωνα με τον προπονητή των «πολιτών», Μανουέλ Πελεγκρίνι. 

«Είμαι απογοητευμένος, γιατί ήταν ένα πολύ κλειστό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν έκαναν πολλές ευκαιρίες. Δεν αξίζαμε την ήττα, όπως και η Ρεάλ. Όπως και δεν άξιζε κανείς τη νίκη. Το πιο δίκαιο θα ήταν να πάει η πρόκριση στα πέναλτι. Καμία ομάδα από τις δύο δεν έκανε τη διαφορά με την απόδοσή της. Δυστυχώς για μας δεχτήκαμε ένα γκολ νωρίς, ενώ δεν είναι ό,τι καλύτερο να χάνεις τον βασικό σου στόπερ στο πρώτο μέρος. Πάντως δεν πιστεύω πως είχαμε τόσο μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα. Το μεγαλύτερο πρόβλημά μας ήταν στη δημιουργία, αλλά το ίδιο ισχύει και για τη Ρεάλ. Δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και γι’ αυτό δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Πάντως δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, δούλεψαν σκληρά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα», τόνισε ο Χιλιανός τεχνικός.

Πηγή:
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης