Η Σεβίλλη 1-0 τη Βαλένθια αντί για... 4-0

Η Σεβίλλη 1-0 τη Βαλένθια αντί για... 4-0

Το 1-0 που νίκησε η Σεβίλλη την Βαλένθια μοιάζει φτωχό για να αποτυπώσει το τι έγινε στο ματς, με τους Ανδαλουσιάνους να «πατούν» τις νυχτερίδες που και σε κακό βράδυ βρέθηκαν και αποβολές είχαν

Η Σεβίλλη 1-0 τη Βαλένθια αντί για... 4-0
Δεκαεπτά κόρνερ η Σεβίλλη, κανένα η Βαλένθια. Δεκαοκτώ τελικές η Σεβίλλη, καμία η Βαλένθια! 

Αυτά και μόνο -ακόμη κι αν δεν έχεις δει το ματς- αρκούν για να καταλάβει κανείς την... κατηφόρα που είχε απόψε στο Σάντσεθ Πιθχουάν.

Και το τελικό... 1-0 των Ανδαλουσιάνων μοιάζει μικρό, βάσει των (πολλών) ευκαιριών που είχαν στον αγώνα απέναντι στις νυχτερίδες που... ποτέ δεν εμφανίστηκαν. 

Βέβαια έχουν άλλοθι πως στο 35' έμεινα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κανσέλο. Και παίζοντας με αριθμητικό μειονέκτημα και με κάθε κατεβασιά των γηπεδούχων να μυρίζει γκολ, ήταν... αναμενόμενο να το φάνε. Με τον Εσκουδέρο να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας στο 50' και να σκοράρει με ωραίο τελείωμα για το 1-0 της Σεβίλλης. 

Τα πράγματα παρέμειναν δύσκολα για τη Βαλένθια που στο 78' έμεινε και με εννιά παίκτες, λόγω αποβολής του Φουέγο. Για καλή της τύχη γλίτωσε έναν πιθανό διασυρμό με το... κολακευτικό 1-0 να μένει μέχρι τέλους. 
Κλείσιμο

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης