Στον ΠΑΟΚ ο Μπερμπάτοφ!

Στον ΠΑΟΚ ο Μπερμπάτοφ!

Ο ΠΑΟΚ έκανε το μπαμ του καλοκαιριού, αφού ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ είπε «ναι» στην πρόταση για διετές συμβόλαιο και αναμένεται την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη

Στον ΠΑΟΚ ο Μπερμπάτοφ!
Από τη στιγμή που ο Μπερμπάτοφ δεν συμφώνησε με την Άστον Βίλα, ενώ και η Μαρσέιγ δεν έκανε τελικά κίνηση για την απόκτησή του, ο ΠΑΟΚ βρήκε την ευκαιρία να κλέψει την υπογραφή του Βούλγαρου φορ, με ένα ηγεμονικό συμβόλαιο, το οποίο του προσέφερε για τα επόμενα 2 χρόνια. 

Ο παίκτης αναμένεται την Τετάρτη (2/9) στη Θεσσαλονίκη για ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει και να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Από τον ΠΑΟΚ κρατάνε σιγή ιχθύος, ωστόσο σύμφωνα με κύκλους της ΠΑΕ, ο ΠΑΟΚ έκανε το μεγάλο μεταγραφικό μπαμ, φέρνοντας στη Θεσσαλονίκη, έναν παίκτη που ήταν «καψούρα» του Ιβάν Σαββίδη τα τελευταία 2 χρόνια.

Ο ΠΑΟΚ αρχικά έδινε 1,3 εκατομμύρια ευρώ, αλλά τις τελευταίες ώρες ο Ιβάν Σαββίδης που ανέλαβε την μεταγραφή ανέβασε κατά πολύ την προσφορά του στον 34χρονο επιθετικό. 

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε ενημερώσει την ΕΠΟ να υπάρχει άνθρωπος της ομοσπονδίας μέχρι τη 1 το βράδυ προκείμενου να στείλει τη λίστα των παικτών με τον Μπερμπάτοφ.

Πηγή:
Κλείσιμο
gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης