Παναθηναϊκος: Δίνει «μάχη» να πείσει τον Σάντσεθ

Παναθηναϊκος: Δίνει «μάχη» να πείσει τον Σάντσεθ

Οι «πράσινοι» προσπαθούν να πείσουν τον Ισπανό στόπερ, ο οποίος παρουσιάζεται διστακτικός και ζητά εγγυήσεις, με τον Βόκολο να κάνει τις διαπραγματεύσεις

Παναθηναϊκος: Δίνει «μάχη» να πείσει τον Σάντσεθ
Από εκεί που φαινόταν κλεισμένος ο Σάντσεθ, η πιθανή μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό εξελίσσεται σε θρίλερ. Ο Ισπανός αμυντικός εμφανίζεται επηρεασμένος, στο να πει το οριστικό «ναι», από την κατάσταση στην Ελλάδα. Οι διαπραγματεύσεις δηλαδή με την… Κομισιόν, κάνουν πιο δύσκολες τις διαπραγματεύσεις με τον πρώην παίκτη της Μάλαγα, που δείχνει διστακτικός στο να συνεχίσει εδώ την καριέρα του. 

Πάντως, όπως αναφέρεται στην «Πράσινη», στην επικοινωνία που είχε μαζί του ο Τάκης Φύσσας έκανε μεγάλη προσπάθεια για να τον καθησυχάσει και φαίνεται πως τα κατάφερε σε σημαντικό ποσοστό. Του είπε ότι θα γίνει ταξίδι για να του μεταφερθεί το πόσο τον θέλουν στο «τριφύλλι» και ο Σάντσεθ ξαφνιάστηκε, βλέποντας την αντίδραση αυτή με καλό μάτι. Ο Λεωνίδας Βόκολος μετέβη στην Βαρκελώνη για να κάνει συζητήσεις μαζί του. 

Κλείσιμο
Ο 29χρονος ζητά εγγυήσεις για να καμφθούν οι αντιστάσεις. Φαίνεται, πως ζητάει να του καταβληθούν τα χρήματα σε ξένη τράπεζα, έχοντας μάθει το τι «παίζει» στις ελληνικές. 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης