Τα είχε με την Ιρίνα Σάικ ο Μπλάτερ;

Τα είχε με την Ιρίνα Σάικ ο Μπλάτερ;

Ξένα δημοσιεύματα θέλουν τον 79χρονο Ελβετό να διατηρούσε σχέση με την κατά 50 χρόνια νεωτερή του Ρωσίδα

Τα είχε με την Ιρίνα Σάικ ο Μπλάτερ;
Έχουν δει πολλά τα μάτια μας κι έχουν ακούσει πολλά τα αυτιά μας… Αλλά οι φήμες που κυκλοφορούν σε ξένα ΜΜΕ και κάνουν λόγο για παλαιότερη σχέση του Ζεπ Μπλάτερ με την Ιρίνα Σάικ… μας ξεπερνούν. Φαίνεται πως ο ηλικιωμένος Ελβετός έχει τον τρόπο του και δεν κουμαντάρει καλά μόνο το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, αλλά και τις γυναίκες. 

Ναι, καλά διαβάσατε! Δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο 79χρονος υπό παραίτηση πρόεδρος της FIFA είχε δεσμό με την κατά 50 χρόνια νεότερή του Ρωσίδα, που θεωρείται από τις ομορφότερες γυναίκες του κόσμου. 

Κλείσιμο


Μάλιστα, οι δυο τους έχουν βρεθεί σε εκδηλώσεις ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν. Πιο πρόσφατη, το γκαλά της FIFA του 2014, όταν η Ιρίνα συνόδευε τον Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Μπλάτερ την 28 χρόνια μικρότερή του Λίντα Μπάρας. 

Την πληροφορία δημοσίευσε η Ισπανική εφημερίδα El Mundo, η οποία υποστήριξε ότι όμορφη Ιρίνα ήταν στο πλευρό του Μπλάτερ πριν το 2014 όταν ο 79χρονος Ελβετός ξεκίνησε τη σχέση του με την 50χρονη Λίντ Μπάρας.

Thanks once again to @versace_official for making me feel like a goddess..☺️💛✨ #TeamDV #Cannes2015

A photo posted by irinashayk (@irinashayk) on



Στο δημοσίευμα, πάντως, δεν ξεκαθαρίζεται αν οι δύο τους - Σάικ και Μπλάτερ - είχαν σχέση όσο η Ρωσίδα καλλονή ήταν η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Μπλάτερ έχει παντρευτεί τρεις φορές στο παρελθόν έχοντας δύο διαζύγια, ενώ η μία σύζυγός του απεβίωσε. Η τελευταία του σύζυγος, Γκρατσιέλα Μπάνκα, τον είχε χαρακτηρίσει σε δηλώσεις της ψυχοπαθή με προσωπικότητα. 



Cuba with @miguelreveriego @thelionsny #takemeback #summertime ☀️

A photo posted by irinashayk (@irinashayk) on




Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης