Πάει... τρένο για Champions League ο Παναθηναϊκός - 2-0 τον Ατρόμητο

Πάει... τρένο για Champions League ο Παναθηναϊκός - 2-0 τον Ατρόμητο

Με δύο γκολ του Μπεργκ -και σπουδαία εμφάνιση του Νίνη- ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε πως πάει… τρένο για Champions League (2-0 τον Ατρόμητο), αφήνοντας τον ΠΑΟΚ να βλέπει πλάτη

Πάει... τρένο για Champions League ο Παναθηναϊκός - 2-0 τον Ατρόμητο
Είναι τρελός ο Σουηδός! Με δύο γκολ του Μπεργκ -και σπουδαία εμφάνιση του Νίνη- ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε πως πάει… τρένο για Champions League (2-0 τον Ατρόμητο), αφήνοντας τον ΠΑΟΚ να βλέπει πλάτη. 


Η βαθμολογία (2 αγώνες) 

1. Παναθηναϊκός 8 
2. ΠΑΟΚ 4 
3. Αστέρας Τρίπολης 1 
4. Ατρόμητος 1 


Το ματς 

Κάτι τα… ευχάριστα απ’ την Τούμπα, κάτι το ότι έπαιζε «σπίτι» του, κάτι το ότι αυτός θεωρείται ο «μεγάλος», ήταν λογικό, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός να μπει με όρεξη για να κάνει παιχνίδι στη Λεωφόρο. Όπως κι έγινε. Με το… καλημέρα έβλεπες έναν μονόλογο του τριφυλλιού που, όμως… έβρισκε πάνω στο εμπόδιο της μαζικής άμυνας του Ατρόμητου. Οι φιλοξενούμενοι πίεζαν πολύ στην πρώτη πάσα, ουσιαστικά έπαιζαν με διπλή ζώνη άμυνας και έκλειναν κάθε δυνατό διάδρομο για τους πράσινους. Ως εκ τούτου, παρά την κυριαρχία τους (στην κατοχή), τα λεπτά περνούσαν και φάσεις δεν μπορούσαν να βγουν. 

Σιγά-σιγά οι παίκτες του Αναστασίου άρχισαν να γίνονται πιο πιεστικοί. Με τους Κλωναρίδη-Νίνη να μεταφέρονται προς τη δεξιά πτέρυγα, προκειμένου να ελευθερωθούν και να κάνουν παιχνίδι. Κάποιες συνεργασίες έβγαιναν (μαζί με τον μέχρι τότε μπλοκαρισμένο Καρέλη), αλλά χρειάστηκε να φτάσουμε στο 38’ για να δούμε την πρώτη μεγάλη φάση στην αναμέτρηση. Και αυτή είχε πράσινη… νότα, με τον Νίνη να δίνει στον Ατζαγκούν, αυτόν να ελίσσεται, αλλά να νικιέται απ’ τον Γκορμπούνοφ. 

Διαβάστε  περισσότερα εδώ: www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης