«Κάιζερ Μέσι»: Ο ποδοσφαιρικός πλανήτης αποθεώνει τον Αργεντινό μάγο

«Κάιζερ Μέσι»: Ο ποδοσφαιρικός πλανήτης αποθεώνει τον Αργεντινό μάγο

Ο Γκουαρντιόλα είχε προβλέψει ότι είναι ασταμάτητος και ο καλύτερος παίκτης του κόσμου βάλθηκε να τον επιβεβαιώσει - Μετά από μια μοναδική παράσταση μετέτρεψε το 0-0 σε 3-0 μέσα σε 25' στέλνοντας ουσιαστικά την Μπαρτσελόνα στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ - Εφιάλτες βλέπει ο Μπόατενγκ από την ντρίμπλα του Αργεντινού

«Κάιζερ Μέσι»: Ο ποδοσφαιρικός πλανήτης αποθεώνει τον Αργεντινό μάγο
Σε μια ακόμη μοναδική παράσταση του καλύτερου ποδοσφαιριστή της εποχής μας και ίσως όλων των εποχών, ο Μέσι πήρε από το χέρι την Μπαρτσελόνα και την έφερε... μισό βήμα από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, πικραίνοντας τον πρώην προπονητή του και νυν αντίπαλο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε κάλλιστα μέχρι το 77' να είναι ο μεγάλος τελικός, καθώς οι δύο ομάδες απέδιδαν υψηλού επιπέδου ποδόσφαιρο, ο Αργεντινός άσος αποφάσισε να μετατρέψει το ντέρμπι σε περίπατο. Εκεί που οι άλλοι έδειχναν να σβήνουν τις μηχανές τους, ο Μέσι μόλις έπαιρνε μπροστά...

Με δύο εκπληκτικά γκολ και μια ασίστ πάρε-βάλε έγραψε ουσιαστικά μόνος του το 3-0, μετατρέποντας τον επαναληπτικό του Μονάχου σε τυπική διαδικασία.

Ο Αλβες άρχισε τη φάση και ο Μέσι με φανταστικό σουτ πέτυχε το 1-0. Το Καμπ Νου όμως δεν πρόλαβε να ηρεμήσει, αφού στο 80' ήρθε το δεύτερο τέρμα, ακόμα καλύτερο! Ο Μέσι αφού... ζάλισε τον Μπόατενγκ με απίθανο πλασέ πέτυχε το 2-0. Ο εφιάλτης όμως δεν είχε τελειώσει για τη Μπάγερν και γι' αυτό φρόντισε ο Αργεντίνος. Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με σούπερ ασίστ έδωσε την ευκαιρία στον Νεϊμάρ με υπέροχο πλασέ να διαμορφώσει το τελικό 3-0.

Τα επιτεύγματα του «μάγου» ανάγκασαν όλον τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να υποκλιθεί στο ταλέντο του. Διθυραμβικά είναι τα πρωτοσέλιδα τόσο της Καταλωνίας για την Μπαρτσελόνα και τη νίκη επί της Μπάγερν με 3-0 όσο και αυτά του υπόλοιπου κόσμου.
Κλείσιμο

"Ο Μέσι καταβρόχθισε τον Πεπ" αναφέρει η Μάρκα



"Σε ευχαριστούμε Μέσι" είναι το μήνυμα της Sport στον Αργεντινό



Η El Mundo Deportivo τον χαρακτήρισε "Χερ Μέσι" λόγω της Μπάγερν



"Κάιζερ Μέσι" είναι ο χαρακτηριστικός τίτλος της L' Equipe


 
"Fantamessi" το λογοπαίγνιο της La Gazzetta dello Sport









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης