Τρεις αγωνιστικές και πρόστιμο στον Παναθηναϊκό!

Τρεις αγωνιστικές και πρόστιμο στον Παναθηναϊκό!

Με ποινή αποκλεισμού της έδρας του για τρεις αγωνιστικές και πρόστιμο συνολικού ύψους 38.500 ευρώ τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός για όσα έγιναν στο ματς με τον Ολυμπιακό. 400 ευρώ η τιμωρία στον Σπανούλη

Τρεις αγωνιστικές και πρόστιμο στον Παναθηναϊκό!
Ακριβά θα πληρώσει ο Παναθηναϊκός την ημίωρη διακοπή του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Κι αν αυτό δεν προκύπτει από το συνολικό ύψος των προστίμων που του επιβλήθηκαν και δεν υπερβαίνουν τα 38.500 ευρώ, σίγουρα δεν ισχύει το ίδιο και για το δεύτερο σκέλος της τιμωρίας τους. 

Στους «πράσινους» επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού της έδρας τους για τρεις αγωνιστικές, την οποία το «τριφύλλι» θα εκτίσει σε ένα ματς της κανονικής περιόδου και δύο παιχνίδια των πλέι οφ. Αυτό σημαίνει πως στο επικείμενο νέο ραντεβού (εφόσον δεν συμβεί κάτι απίστευτο και δεν συναντηθούν οι δυο τους στους τελικούς της Α1) ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί με κόσμο τους «ερυθρόλευκους». 

Ο αθλητικός δικαστής επέβαλε και στον Βασίλη Σπανούλη πρόστιμο 400 ευρώ για την κίνηση του (το… περίφημο «Δεν ακούω») χαρακτηρίζοντάς την «παράπτωμα που δεν κρίνεται ιδιαίτερης βαρύτητας και σε καμία περίπτωση δεν είναι δυσφημιστικό». 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης