Ο Ροναλντίνιο ανοίγει επιχειρηματικούς δρόμους στο μεγιστάνα της Κερετάρο

Ο Ροναλντίνιο ανοίγει επιχειρηματικούς δρόμους στο μεγιστάνα της Κερετάρο

Ο μεγάλος επιχειρηματίας σκοπεύει να εξαγοράσει τουλάχιστον ένα από τα δύο μεγάλα δημόσια τηλεοπτικά δίκτυα στο Μεξικό

Ο Ροναλντίνιο ανοίγει επιχειρηματικούς δρόμους στο μεγιστάνα της Κερετάρο
Όταν ο μεγιστάνας ιδιοκτήτης της Κερετάρο υπέγραψε συμβόλαιο με τον διάσημο Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή Ροναλντίνιο, είχε έναν απώτερο στόχο. Να προβάλλει τις επιχειρήσεις του. Ακριβώς αυτό συμβαίνει. Ο Ολεγάριο Βάσκεζ Αλντίρ πραγματοποίησε ένα βήμα προς την επίτευξη του στόχου του, δηλαδή να γίνει ο νέος μεγιστάνας των ΜΜΕ στο Μεξικό.

Ο μεγάλος επιχειρηματίας σκοπεύει να εξαγοράσει τουλάχιστον ένα από τα δύο μεγάλα δημόσια τηλεοπτικά δίκτυα που θα δημοπρατηθούν τον Μάρτιο, μεγαλώνοντας σε ικανό ποσοστό την αυτοκρατορία του στα μεξικάνικα ΜΜΕ.

Ο Ροναλντίνιο, ο οποίος φωτίζει ολόκληρο το μεξικάνικο ποδόσφαιρο, μπορεί να προσελκύσει διαφημιστές και προτάσεις από τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα των ΗΠΑ, στις οποίες διαβιώνουν εκατομμύρια Μεξικάνοι, οι οποίοι είναι τρελοί με το ποδόσφαιρο της χώρας τους. Ο Αλντίρ αναπτύσσεται ολοένα και περισσότερο στον χώρο του ποδοσφαίρου, ο οποίος έχει μεγάλη παγκόσμια προβολή και ευελπιστεί πως θα αποκομίσει σημαντικά κέρδη από την αξιοποίηση αυτής της δημοσιότητας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης