Βίντεο: Το τελευταίο «πάρτι» του Αμπιντάλ στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού

Βίντεο: Το τελευταίο «πάρτι» του Αμπιντάλ στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού

Ο χορός του Γάλλου αμυντικού σε αποδυτήρια και αεροπλάνο και η ξεχωριστή αφιέρωση στον Γιάννη Μανιάτη

Βίντεο: Το τελευταίο «πάρτι» του Αμπιντάλ στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού
Μετά το τέλος του αγώνα με τους Νησιώτες, ακολούθησε ένα αποχαιρετιστήριο ... πάρτι στα αποδυτήρια με πρωταγωνιστή τον Αμπιντάλ. Άπαντες φώναζαν ρυθμικά το όνομα του, όλοι τον αγκάλιαζαν θερμά ενώ δεν έλλειψε και η αναμνηστική selfie της βραδιάς δια χειρός Κριστιάν Καρεμπέ. Ίδιο σκηνικό και κατά την πτήση από την Μυτιλήνη προς την Αθήνα. Όλη η ομάδα σαν μια οικογένεια στο... αντίο του Γάλλου ενώ υπήρχαν και αρκετά πειράγματα προς έμπειρο σέντερ μπακ, που αποχαιρετάει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. 

Ο ίδιος ο Ερίκ Αμπιντάλ το διασκέδασε όσο περισσότερο μπορούσε. Χόρεψε στα αποδυτήρια της ομάδας με τους συμπαίκτες του να τον χειροκροτούν και να τον τραβούν βίντεο και φωτογραφίες. Το ίδιο έκανε και στο αεροπλάνο και υπό το βλέμμα του προέδρου της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη. Και εκεί γνώρισε την αποθέωση από τους ερυθρόλευκους παίκτες.

Όσον αφορά στα αποδυτήρια έπειτα από την λήξη της αναμέτρησης ο Γιάννης Μανιάτης του ζήτησε να του υπογράψει πάνω σε ένα παπούτσι. Ο Γάλλος πήρε έναν μαύρο μαρκαδόρο και του έκανε μία ξεχωριστή αφιέρωση. «Ευχαριστώ για όλα μεγάλε αρχηγέ. Ότι καλύτερο. Να διασκεδάζεις την δουλειά σου και την ζωή. Με αγάπη. Ερίκ Αμπιντάλ. Ακολούθως οι δύο παίκτες αγκαλιάστηκαν. Την ίδια στιγμή από πίσω ερχόταν ο Ομάρ που πήρε υπογραφή του Αμπιντάλ σε μία φανέλα με το όνομά του.


Κλείσιμο

Πηγή: gazzetta.gr 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης