Live: Ξάνθη-Παναθηναϊκός 4-2

Live: Ξάνθη-Παναθηναϊκός 4-2

Καπετάνος στο 63΄, Σολτάνι στο 52΄, Βασιλακάκης στο 16΄ και Γούτας στο 3΄ τα γκόλ για τους «ακρίτες» - Ο Καρέλης τα δύο γκολ για τους «πράσινους» - Χωρίς Μπεργκ η τελευταία επικίνδυνη «έξοδος» του Παναθηναϊκού 

Live: Ξάνθη-Παναθηναϊκός 4-2
Η νίκη επί του Πανθρακικού, το επιβλητικό αποτέλεσμα με το οποίο συνοδεύτηκε και η χορταστική εμφάνιση του Παναθηναϊκού, επιβεβαίωσαν πως οι «πράσινοι βρίσκονται σε ανοδική τροχιά... Το «ρολάρισμά» τους αυτό όμως, περνάει τώρα από την Ξάνθη. Εκεί που στις 19:30 φιλοξενούνται από την ακριτική ομάδα σε ένα παιχνίδι αποδείξεων για τον Γιάννη Αναστασίου και τους παίκτες του.

Ο τεχνικός των «πρασίνων», όμως, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος ανέβασε πυρετό και έμεινε εκτός αποστολής.

Κλείσιμο
Στο «τριφύλλι» θέλουν τη νίκη για πολλούς και διάφορους λόγους... Αγωνιστικούς και μη. Πρώτα απ' όλα για βαθμολογικούς, καθώς θέλουν να διατηρήσουν, στην χειρότερη περίπτωση, το -5 που τους χωρίζει από τον ΠΑΟΚ και να περιμένουν κάποια γκέλα του στα Γιάννινα, προκειμένου να μειώσουν ακόμη περισσότερο την διαφορά από την κορυφή.

Μάλιστα, ενδεχόμενη νίκη επί της Ξάνθης θα στείλει ένα πολύ ηχηρό μήνυμα στους συνδιεκδικητές του τίτλου. Μην ξεχνάμε άλλωστε οτι ο «δικέφαλος» έχασε στα Πηγάδια 4-2, ενώ ο Ολυμπιακός θα τα επισκεφτεί μέσα στον Ιανουάριο.

Τέλος, ο Παναθηναϊκός θα «σβήσει» μετά την Τρίπολη, τα Χανιά, την Τούμπα, την Μυτιλήνη, το Καραϊσκάκη και το Αγρίνιο, ακόμη μία δύσκολη έδρα από το πρόγραμμα του, έχοντας όλα τα μεγάλα ντέρμπι στην έδρα του, τον δεύτερο γύρο.

Παρακολουθήστε την αναμέτρηση από το live του gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης