Στον τελικό του Μουντιάλ Συλλόγων η Σαν Λορέντσο

Στον τελικό του Μουντιάλ Συλλόγων η Σαν Λορέντσο

Κέρδισε στην παράταση την Όκλαντ από τη Νέα Ζηλανδία με 2-1 και θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης

Στον τελικό του Μουντιάλ Συλλόγων η Σαν Λορέντσο
Οσοι θεωρούσαν ότι η Σαν Λορέντσο θα περνούσε ένα εύκολο βράδυ και ότι είχε ήδη τσεκαρισμένη την παρουσία της στον τελικού του Μουντιάλ Συλλόγων, διαψεύστηκαν. Η Οκλαντ Σίτι μπορεί να μην τρόμαζε εξαρχής, μα στον ημιτελικό έδειξε εξαιρετικά στοιχεία και λίγο έλειψε να κάνει την μεγάλη έκπληξη. Η πρωταθλήτρια Νοτίου Αμερικής χρειάστηκε τον έξτρα χρόνο της παράτασης, ώστε να επικρατήσει τελικά με 2-1 των Νεοζηλανδών.

Η Κούρβα, όπως αποκαλούν οι δικοί της τη Σαν Λορέντσο, άνοιξε το σκορ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου με τον Μπαριέντος. Στο 67’ όμως ήρθε η ισοφάριση με πολύ δύσκολο πλασέ του Μπερλάνγκα από τα πλάγια και την κλειστή γωνία (σ.σ.: στο ξεκίνημα της φάσης μάλλον υπάρχει οφσάιντ). Από εκεί και μετά το ματς έγινε ροντέο. Στο 76’ ο Καουτερούτσο έκανε μαγική ενέργεια, αλλά η βολίδα του τράνταξε το δεξί δοκάρι και στην αντεπίθεση ο Τάντε έχασε μοναδική ευκαιρία να κάνει την ανατροπή.

Ο ημιτελικό οδηγήθηκε στην παράταση, όπου τον καθάρισε ο Μάτος (93’), για να στείλει τους Αργεντινούς στη διεκδίκηση της παγκόσμιας κούπας. Στον τελικό του Σαββάτου βέβαια τους περιμένει η Ρεάλ Μαδρίτης των 21 διαδοχικών νικών σε όλες τις διοργανώσεις.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης